Σοφία Καρβέλα: Η εξομολόγηση για τον αλκοολισμό- “Κλείνω 12 χρόνια νηφάλια”

POP UP TEAM
/
17 Σεπτεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η Σοφία Καρβέλα γιόρτασε την… επέτειο της νίκης της επί του αλκοολισμού πριν από λίγες ημέρες.

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τον εθισμό της στο αλκοόλ επεφύλασσε η Σοφία Καρβέλα στους followers της στο Instagram.

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα έχει μιλήσει και στο παρελθόν μέσα από τα social media για τον αλκοολισμό αλλά και για τις κρίσεις πανικού που αντιμετωπίζει. Ήταν 9 Σεπτεμβρίου του 2008, όταν η Σοφία Καρβέλα πήρε την πιο σημαντική απόφαση της ζωής της, να κόψει οριστικά το αλκοόλ.

Μετά από 12 χρόνια νιώθει πάλι δυνατή και νικήτρια, στη μάχη που έδωσε με τον αλκοολισμό αλλά και με τον ίδιο της τον εαυτό, αφού κατάφερε να κερδίσει και πάλι τη ζωή της, την οποία αφιερώνει πια στην οικογένειά της.

“Σήμερα είναι 12 χρόνια που ζω νηφάλια. Αυτό σημαίνει ότι επιβίωσα στην καραντίνα (με όλα όσα ήρθαν μαζί με αυτή) χωρίς κανένα ποτό, χωρίς να με συλλάβουν για επίθεση και αρχίζοντας μια επιχείρηση. Εάν με το να ξεφεύγεις από την πραγματικότητα σε έχει μπλοκάρει από το να τη ζεις, προτείνω ανεπιφύλακτα να σκεφτείς να σταματήσεις και να μυρίσεις τα λουλούδια και τη βρωμιά που βγάζουν. Ελπίζω αυτό να βγάζει νόημα… Ευγνώμων για τους ανθρώπους εκεί έξω που μου έδειξαν ότι μπορεί να συμβεί και πολλή αγάπη σε εκείνους που ακόμη αγωνίζονται” έγραψε η Σοφία Καρβέλα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved