Σε άψογα ελληνικά!

Ένα παλαιότερο βίντεο από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου ανέβασε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος στην προσωπική του σελίδα στο ίνσταγκραμ.

Ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του με τη σούπερ σταρ του Χόλιγουντ Σάλμα Χάγιεκ κάνει από χθες τον γύρο του ελληνικού ίντερνετ. Σε αυτή η Σάλμα Χάγιεκ αποδεικνύει το χιούμορ της και τον αυτοσαρκασμό της.

Ο γνωστός κριτικός κινηματογράφου υπενθύμισε στη Σάλμα, κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης συνέντευξης, ότι όταν είχαν πρωτογνωριστεί πριν από 20 χρόνια στις Κάννες, εκείνη του είχε μιλήσει σε άψογα ελληνικά.

«Μου αρέσουν τα μάτια σου» ανέφερε η Σάλμα Χάγιεκ στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, όμως μετά από πέντε χρόνια που ξανασυναντήθηκαν και εκείνος της είπε την ίδια φράση, εκείνη , απάντησε «Δεν ξέρω τι μου λέτε, κύριε». Το αστείο είναι πως κατά τη διάρκεια της συνέντευξης και αφού ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος θύμισε το περιστατικό στη Σάλμα Χάγιεκ εκείνη του απάντησε πως την μπερδεύει με την «άλλη», εννοώντας την Πενέλοπε Κρουζ. Ή όπως παραδέχθηκε λίγο αργότερα «θα ήμουν λίγο περισσότερο κουρασμένη εκείνη την ημέρα».