Τζένιφερ Άνιστον στον Μπραντ Πιτ: «Νομίζω ότι είσαι πολύ σέξι»

POP UP TEAM
/
20 Σεπτεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ο Mπραντ Πιτ και η Τζένιφερ Άνιστον βρέθηκαν μαζί στην οθόνη, για πρώτη φορά μετά το πολύκροτο διαζύγιο τους.

Η διαδικτυακή ανάγνωση του σεναρίου της ταινίας «Fast Times At Ridgemont High», στην οποία συμμετείχαν όλοι οι υπερδιάσημοι συντελεστές της, έκλεψε της εντυπώσεις χάρη σε ένα ιδιαίτερα πικάντικο στιγμιότυπο ανάμεσα στους δύο πρώην συζύγους.

Συγκεκριμένα, το πρώην ζευγάρι μοιράστηκε μία σκηνή, κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης, στην οποία ο Μπραντ υποτίθεται ότι φτάνει σε ένα πάρτι δίπλα σε πισίνα το οποίο διοργανώνει η μικρότερη αδελφή, την οποία υποδύεται η Τζούλια Ρόμπερτς.

Τότε η Άνιστον, σύμφωνα με το σενάριο, τον πλησιάζει και του λέει: «Γεια σου Μπραντ, το ξέρεις ότι πάντα σε έβρισκα πολύ χαριτωμένο. Νομίζω ότι είσαι πολύ σέξι. Θα έρθεις σε μένα;». Ο Πιτ χαμογελάει αμήχανα, κοκκινίζει και σκύβει το κεφάλι σε ένα μοναδικό ενσταντανέ που έχει γίνει viral.

Όπως είναι αναμενόμενο, ο Μπραντ Πιτ αρχίζει να γελά καθώς κοιτάζει προς τα κάτω, με το υπόλοιπο καστ των διάσημων ηθοποιών να ξεσπά σε γέλια. Στην συνέχεια, ο Μόργκαν Φρίμαν αφηγείται: «Τον πλησιάζει και τον αρπάζει για ένα φιλί, τον τραβά κοντά της… μετά τον σπρώχνει μακριά, ώστε να μπορέσει να την δει να ξεκουμπώνει το πάνω μέρος του μπικίνι της. Είναι έτοιμοι να κάνουν παθιασμένο έρωτα όταν ακούμε…» και τότε η Τζένιφερ Άνιστον διαλύει την ονειροπόληση του Μπραντ Πιτ, ρωτώντας τον: «Γεια Μπραντ, έχει μήπως καμία μπατονέτα;».

Τότε ο Μπραντ Πιτ κουνάει αστεία το κεφάλι του καθώς διαβάζει: «Περίμενε, ένα λεπτό» με τον χαρακτήρα της Τζένιφερ Άνιστον να απαντά: «Θεέ μου, συγνώμη… Δεν ήξερα ότι ήταν κάποιος εδώ» με τον ηθοποιό να αναφωνεί: «Κανένας δεν χτυπά την πόρτα εδώ;».

Ο 56χρονος ηθοποιός ανέλαβε να υποδυθεί τον ρόλο του Μπραντ Χάμιλτον, τον οποίο αρχικά υποδύθηκε ο Τζατζ Ρέινολντ, ενώ η πρώην σύζυγός του, Τζένιφερ Άνιστον, έπαιξε την «βασίλισσα του λυκείου» Λίντα Μπάρετ.

Στην ανάγνωση της ταινίας, που πραγματοποιείται για την φιλανθρωπική οργάνωση CORE Response συμμετείχαν επίσης ο Σον Πεν, ο Χένρι Γκόλντινγκ, ο Μάθιου Μακόναχι, ο Τζον Λέτζεντ, ο Τζίμι Κίμελ, ο Σία λαΜπεούφ και ο Μόργκαν Φρίμαν.

Δείτε το διασκεδαστικό στιγμιότυπο:

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved