Christina Aguilera για το φιλί με την Madonna: “Eίναι δύο κορίτσια που φιλιούνται, δεν ήταν καθόλου σοκαριστικό για μένα”

POP UP TEAM
/
21 Σεπτεμβρίου, 2020

Η στιγμή των VMAs που έχει μείνει αξέχαστη!

Στο 2020 σίγουρα δεν είναι σοκαριστικό για κανέναν (λογικά) να βλέπει δύο γυναίκες να φιλιούνται στο στόμα και με πάθος, όμως πίσω στο 2003 τα πράγματα ήταν ελαφρώς διαφορετικά.

Τότε η pop βρισκόταν σε ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο, με ένα τελείως διαφορετικό εκτόπισμα και μία τελείως διαφορετική επανάσταση για προσωπική και δημιουργική ελευθερία.

Μία από αυτές τις “επαναστάσεις” ήταν η από κοινού εμφάνιση της Βασίλισσας της Pop με τις δύο διαδόχους της που μέχρι πρότινος, ανταγωνίζονταν η μία την άλλη.

Έτσι, στην τελετή απονομής των MTV Video Music Awards εκείνη τη χρονιά, Madonna, Britney Spears και Christina Aguilera είχαν χαρίσει στον κόσμο ένα αξέχαστο performance, κατά τη διάρκεια του οποίου είχαν μοιραστεί φιλιά γυναικείας ενδυνάμωσης.

Τόσα χρόνια μετά, πως μπορεί να σκέφτεται εκείνο το σκηνικό η Aguilera;

“Η αξία ενός σοκ γίνεται όλο και πιο extreme όσο περνάει ο καιρός. Τότε, ειλικρινά, δεν το σκέφτηκα δύο φορές να το κάνω. Σκεφτόμουν ‘οκ, είναι δύο κορίτσια που φιλιούνται’, δεν ήταν καθόλου σοκαριστικό για μένα, ούτε τώρα είναι. Η Madonna εξάλλου είναι η Βασίλισσα του να δημιουργείς ξανά από το μηδέν τον εαυτό σου, ήταν τεράστια έμπνευση για μένα”, ανέφερε η Christina.

Ας κάνουμε ένα flashback, να θυμηθούμε ΕΚΕΙΝΗ τη θρυλική στιγμή!

 http://youtu.be/1h5QCH1fOLo

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved