Η Έλεν ΝτεΤζένερις ζήτησε συγνώμη στην εκπομπή της: «Αναλαμβάνω την ευθύνη για ό,τι συμβαίνει»

POP UP TEAM
/
22 Σεπτεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Αυτό ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι για την Έλεν ΝτεΤζένερις. Μία σειρά από καταγγελίες πρώην και νυν υπαλλήλων της πετυχημένης εκπομπής της την τοποθετούσαν στο στόχαστρο, κάνοντας λόγο για ρατσιστικές, τοξικές συμπεριφορές τόσο από πλευράς της ίδιας της παρουσιάστριας όσο και από τους παραγωγούς του The Ellen Show.

Με τις κατηγορίες να διαδέχονται η μία την άλλη η παραγωγή του σόου και η ίδια η Έλεν αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε άμεσες αλλαγές προκειμένου να γλιτώσουν την καταστροφή. Έτσι τρείς από τους παραγωγούς της εκπομπής απομακρύνθηκαν καθώς εξακριβώθηκε ότι ήταν υπεύθυνοι για πολλές από τις τοξικές συμπεριφορές στο εργασιακό περιβάλλον.

Και κάπως έτσι ήρθε η μέρα για την πρεμιέρα της νέας σεζόν στην οποία η ΝτεΤζενέρις εμφανίστηκε ήρεμη, αλλά γεμάτη μεταμέλεια και λίγο αυτοσαρκασμού.

Αφού σχολίασε χαριτολογώνας ότι είχε ένα «υπέροχο, σούπερ καταπληκτικό καλοκαίρι», η Έλεν μπήκε κατευθείαν στο “ψητό” για τις καταγγελίες και την έρευνα της WarnerMedia.

«Έμαθα ότι συνέβησαν πράγματα που ποτέ δεν θα έπρεπε να έχουν συμβεί. Τα παίρνω όλα πολύ σοβαρά και θέλω να πω ότι λυπάμαι πολύ για τους ανθρώπους που τους επηρέασαν. Ξέρω ότι βρίσκομαι σε θέση ισχύος και συνειδητοποιώ ότι έχω την ευθύνη. Αναλαμβάνω την ευθύνη για ό,τι συμβαίνει στην εκπομπή μου».

«Είμαι εκείνο το άτομο που βλέπετε στην τηλεόραση. Είμαι επίσης πολλά άλλα πράγματα», είπε η Ντε Τζένερις.

Πρόσθεσε ακόμη ότι μετά τις καταγγελίες που δημοσιοποιήθηκαν έχει κάνει «τις απαραίτητες αλλαγές», στην εκπομπή.

«Είχαμε πολλές συζητήσεις τις τελευταίες εβδομάδες σχετικά με την εκπομπή, τον χώρο εργασίας και τι θέλουμε για το μέλλον. Έχουμε κάνει τις απαραίτητες αλλαγές και σήμερα ξεκινάμε ένα νέο κεφάλαιο», κατέληξε.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved