Gigi Hadid: Έγινε ή δεν έγινε μανούλα τελικά; Οι φωτό που δίνουν την απάντηση

POP UP TEAM
/
23 Σεπτεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Έγινε ή δεν έγινε μανούλα τελικά;

Ήταν ακόμη Απρίλιος και στην αρχή της καραντίνας εδώ στην Ελλάδα, όταν η Gigi Hadid ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι με τον αγαπημένο της Zayn Malik. Ένα ζευγάρι που μέσα σε αυτά τα χρόνια έχουν χωρίσει και έχουν επανασυνδεθεί ουκ ολίγες φορές. Τελικά η τελευταία τους επανασύνδεση, ήταν και αυτή που τους χάρισε τον καρπό του έρωτά τους, και που σύντομα θα τους κάνει γονείς. Ή μήπως έχουν ήδη γίνει;

Κάτι η μυστηριώδης ανάρτηση της Bella με τις φουσκωμένες κοιλίτσες τους, κάτι τα λόγια του μπαμπά Hadid, αρκετοί νομίζουν πως το διάσημο μοντέλο έχει ήδη γεννήσει και απλά περιμένουμε να μας το ανακοινώσει από στιγμή σε στιγμή. Κι εκεί που είχαμε κι εμείς σχεδόν πειστεί πως έχει γίνε μανούλα, η μαμά της, Yolanda Hadid, ανέβασε φωτογραφία με την κόρη της, που μεταξύ άλλων αποδεικνύει πως δεν έχει γεννήσει ακόμη.

Η νεαρή καλλονή θα γίνει μαμά από στιγμή σε στιγμή, και η Yolanda ανέβασε δύο φωτογραφίες με την κόρη της, που δεν είχαμε δει ξανά. Στη μία ποζάρει με την κόρη της και μαζί πιάνουν τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, και στην άλλη πρωταγωνίστρια είναι η κοιλίτσα της Gigi Hadid, την οποία πιάνουν Yolanda, Gigi και Bella. Και θα μας πεις «οκ και πώς είναι αυτό απόδειξη πως δεν έχει γεννήσει;».

Η απόδειξη όμως είναι στο caption των φωτό που αναφέρουν: «Περιμένοντας υπομονετικά τον άγγελο της να γεννηθεί».

http://youtu.be/maNgdFphzDo

Δες τις φωτό παρακάτω: 

View this post on Instagram

from about 27 wks ?? time flew

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved