Η άγνωστη κόρη των Νικόλ Κίντμαν και Τομ Κρουζ σε σπάνια φωτογραφία

POP UP TEAM
/
23 Σεπτεμβρίου, 2020

Τίποτα στην καθημερινότητά της δεν θυμίζει ότι είναι η κόρη δύο αστέρων του Χόλιγουντ, οι οποίοι μάλιστα στο παρελθόν απασχόλησαν έντονα τον κόσμο της σοουμπίζ με τον γάμο τους και το επεισοδιακό διαζύγιο. Η 27χρονη Ιζαμπέλα Κρουζ είναι υιοθετημένη από τη Νικόλ Κίντμαν και τον Τομ Κρουζ, αλλά έχει κρατήσει την προσωπική ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Άλλωστε φαίνεται να μην έχει καμία σχέση με τους θετούς γονείς της, τους οποίους δεν είχε προσκαλέσει ούτε στον γάμο της με τον προγραμματιστή ηλεκτρονικών υπολογιστών, Mαξ Πάρκερ.

Σήμερα η Ιζαμπέλα ή Μπέλα, που έκανε σπουδές τέχνης, ανεβάζει τα έργα της στο λογαριασμό της στο Instagram, όπου δηλώνει «καλλιτέχνης» και άνθρωπος». Στην προσωπική της, ομώνυμη ιστοσελίδα έχει ένα πωλητήριο με πάνινες τσάντες, θήκες κινητών, μπλουζάκια και αγκράφες ζωγραφισμένα από την ίδια. Μάλιστα μέρος των εσόδων, όπως επισημαίνει, διατίθενται στους επαγγελματίες υγείας που αγωνίζονται ενάντια στην COVID-19.

Ανάμεσα στα έργα της ανέβασε πρόσφατα και μια selfie με το νέο της κούρεμα με μπλε ανταύγειες. Τη ροκ εμφάνισή της συμπληρώνουν το piercing στη μύτη, στιλάτα γυαλιά ηλίου, ένα τζάκετ και ένα animal print πουκάμισο.

Η Μπέλα υιοθετήθηκε από τον Τομ Κρουζ και τη Νικόλ Κίντμαν το 1992, μαζί με τον βιολογικό αδερφό της, τον 25χρονο σήμερα Κόνορ Κρουζ. Οι θετοί γονείς τους πήραν διαζύγιο το 2001, μετά από μία δεκαετία γάμου, όταν η Μπέλα ήταν μόλις οκτώ ετών.

Η παράξενη ιστορία ζωής της Μπέλα Κρουζ:

http://youtu.be/XRjE7xl1j68

 

Με πληροφορίες από womantoc

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved