Χιου Γκραντ: «Τα παιδιά μου με έσωσαν από το να παραμείνω ένας γεροπαράξενος εργένης»

POP UP TEAM
/
23 Σεπτεμβρίου, 2020

Είχα αρχίσει να γίνομαι ένας γεροπαράξενος, τρομακτικός τύπος που ήταν εθισμένος στο γκολφ», λέει ο Χιου Γκραντ σε πρόσφατη συνέντευξη του στη βρετανική Daily Mail, αναφερόμενος στην εποχή που δεν είχε αποκτήσει ακόμα τα πέντε παιδιά του.

Ο λαμπερός σούπερ σταρ του Χόλιγουντ που συμπλήρωσε τα 60 του χρόνια έχει αποκτήσει 5 παιδιά μέσα στα τελευταία 9 χρόνια, παρά το γεγονός ότι πιο πριν απολάμβανε την ελεύθερη, δίχως υποχρεώσεις και δεσμεύσεις ζωή του,

Πλεόν δηλώνει πως τα παιδιά του «τού έσωσαν τη ζωή, αλλάζοντας τελείως τον τρόπο που βλέπω τον κόσμο», και ότι τους οφείλει πάρα πολλά. 

Αφού είχε πολύκροτους δεσμούς με πολλές διάσημες κυρίες της παγκόσμιας σόουμπιζ, όπως η Λιζ Χάρλεϊ και η Τζεμίνα Καν, ο Βρετανός ηθοποιός ανακοίνωσε το 2011 πως περίμενε το πρώτο του παιδί από την σχέση του με την Tίνγκλαν Χονγκ, αφήνοντας άφωνους όσους ορκίζονταν πως θα παραμένει για πάντα «bachelor».

Λίγο καιρό αργότερα έγινε και πάλι πατέρας από την Χονγκ, πριν αποκτήσει άλλα τρία παιδιά λίγο μετά από την 40χρονη τηλεοπτική παραγωγό Άννα Έμπερστάιν, με την οποία τελικά παντρεύτηκαν το 2018. Φαίνεται ότι ο ρόλος του πατέρα ταίριαξε στον Χιου όσο κανένας άλλος.

«Είναι αρκετά δύσκολο να προσπαθείς να είσαι ένας νέος μπαμπάς στο σώμα ενός 60άρη και αυτό που πλέον διαπιστώνω καθημερινά είναι πως όταν έχεις πέντε μικρά παιδιά μέσα στο σπίτι δεν επιτρέπεται να έχεις ούτε καν πονοκέφαλο», λέει ο ηθοποιός αλλά συμπληρώνει «Παρόλα αυτά αξίζει τα πάντα. Απόλυτα».

«Πολλοί άνθρωποι μου λένε “Έχεις γίνει καλύτερος ηθοποιός τα τελευταία 10 χρόνια”. Αναρωτιέμαι το γιατί. Μετά το σκέφτομαι και συνειδητοποιώ ότι το οφείλω και αυτό στα παιδιά μου».

Ο Γκραντ, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στο πλευρό της Νικόλ Κίντμαν στο ψυχολογικό θρίλερ «The Undoing» μίλησε και για τα παιδικά του χρόνια, εξηγώντας ότι η οικογένεια του είχε περάσει πολύ δύσκολα κυρίως λόγω οικονομικών δυσχεριών.

Το τρέιλερ της νέας τηλεοπτικής σειράς του ΗΒΟ «The Undoing» με πρωταγωνιστές τον Χιου Γκραντ και τη Νικόλ Κίντμαν. 

«Πολλοί δυσκολεύονται να το πιστέψουν αυτό για μένα γιατί μοιάζω καλοαναθρεμμένος και με εκλεπτυσμένος τρόπους, αλλά στην πραγματικότητα μεγάλωσα χωρίς καθόλου χρήματα. Ποτέ δεν πήγα διακοπές με τους γονείς μου και μπήκα για πρώτη φορά σε αεροπλάνο όταν ήμουν 20 χρονών».

«Η πρώτη δουλειά ήταν σε μία παμπ. Καθάριζα τουαλέτες. Τότε μου είχαν δώσει 21 λίρες το μήνα,ήμουν τόσο χαρούμενος, νόμιζα ότι έχω μία ολόκληρη περιουσία», θυμάται στο σταρ του Χόλιγουντ.

Σήμερα ο Γκραντ ζει σε ένα διαμέρισμα αξίας 17.5 εκατομμυρίων λιρών στο Τσέλσι του Λονδίνου, ενώ έχει κάνει δώρο στην πρώην σύντροφο του Τίνγκλαν Χονγκ ένα υπερπολυτελές διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης, αξίας 1 εκατομμυρίου λιρών.

Μία παλαιότερη συνέντευξη του Γκραντ στην οποία μιλάει ξανά για τη μοναδική σχέση που έχει με τα παιδιά του:

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved