Άνιστον και Πιτ συνεχίζουν να μιλάνε σα να είναι ζευγάρι – «Είμαι καλά, γλυκιέ μου»

POP UP TEAM
/
24 Σεπτεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Προς μεγάλη ικανοποίηση των φανατικών τους θαυμαστών, ακόμα και εκείνων που κατανοούν ότι αυτό διάσημο πρώην ζευγάρι δεν θα είναι ποτέ ξανά μαζί αλλά χαίρονται να βλέπουν πως αυτή η μεγάλη αγάπη μεταλάχθηκε σε κάτι εντελώς καινούργιο, η Τζένιφερ Άνιστον και ο Μπραντ Πιτ εξακολουθούν να μιλούν ο ένας στον άλλον σα να είναι ζευγάρι.

Αυτή τη φορά, στη διαδικτυακή ανάγνωση του έργου «Fast Times» (που έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό) οι δύο διάσημοι ηθοποιοί αποκαλούσαν ο ένας τον άλλον με χαριτωμένα ψευδώνυμα, έχοντας ξεκάθαρα μία γλυκιά, flirty διάθεση.

Ένα ένα βίντεο από τι διαδικτυακή ανάγνωστη του έργου ανέβηκε στο διαδίκτυο και δείχνει τους συντελεστές να συνδέονται στις οθόνες τους μέσω βιντεοκλήσης με την 51χρονη Τζεν να χαιρετάει με πολύ μεγάλη οικειότητα και τρυφερότητα τον πρώην συζυγό της. 

Ο διάλογος ξεκίνησε με τον 56χρονο Μπραντ να αποκαλεί την Τζεν «Άνιστον» και εκείνη να τον αποκαλεί «Πιτ».

Έπειτα ο Μπραντ ακούγεται να ρωτάει την ηθοποιό: «Πώς είσαι;», με εκείνη να του απαντά «Είμαι καλά, γλυκιέ μου. Εσύ πώς είσαι;». «Όλα εντάξει», απαντά ο Πιτ.

Κατά τη διάρκεια της παραπάνω συνομιλίας τόσο ο Μπραντ όσο και η Άνιστον είχαν ζωγραφισμένα στα πρόσωπα τους δύο πλατιά χαμόγελα, ενώ η Τζένιφερ έπαιζε ναζιάρικα με την άκρη των μαλλιών της, όσο συζητούσαν.

http://youtu.be/qLEtgtYewZU

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved