Η Χίλαρι Νταφ έχει κότες στην αυλή του σπιτιού της και μποστάνι στον κήπο της

POP UP TEAM
/
25 Σεπτεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός, το 2001 πρωταγωνίστησε στην τηλεοπτική σειρά του Disney Chanel, Lizzie McGuire. Έχει επίσης κυκλοφορίσει 5 άλμπουμς, ένα compilation άλμπουμ και τρία βιβλία στη σειρά Elixir.

Με ευαισθησίες και σύγχρονες ανησυχίες η Χίλαρι Νταφ πριν από τρία χρόνια, μέσα από το λογαριασμό της στο ίνσταγκραμ, ανεβάζοντας μια φωτογραφία όπου ποζάρει πλάτη, αγκαλιά με τον πεντάχρονο τότε γιο της στη θάλασσα, με μια κάθε άλλο παρά αψεγάδιαστη σιλουέτα. «Κορίτσια, ας είμαστε περήφανες για ό,τι έχουμε και ας σταματήσουμε να ξοδεύουμε πολύτιμο χρόνο από τη ζωή μας με το να ευχόμαστε να ήμασταν διαφορετικές».

Σήμερα ωστόσο, παρόλο που έχει μεσολαβήσει μια ακόμα εγκυμοσύνη, αυτή της σχεδόν δίχρονης πλέον κόρης της, η τραγουδίστρια και ηθοποιός φαίνεται πως έχει ξαναβρεί τη φόρμα της. Σε μια νέα φωτογραφία που μοιράστηκε εντυπωσιάζει με τους γραμμωμένους κοιλιακούς της που μας διαβεβαιώνει ότι κατάφερε να αποκτήσει με τη βοήθεια προγράμματος διατροφής μεν, από το οποίο ωστόσο δεν απουσιάζουν αγαπημένες απολαύσεις όπως το ψωμί, η σοκολάτα και το κρασί. 

41743284c87272b5db7127592ecc484e

Παρακινεί για τουλάχιστον 30 λεπτά την ημέρα άσκηση ή σωστή διατροφή ή τουλάχιστον «σε οτιδήποτε σας κάνει να νιώθετε όμορφα», όπως λέει, στέλονοντας μήνυμα σε όσες γυναίκες προσπαθούν.

Σήμερα το AD προσκαλεί την Χίλαρι Νταφ σε μια ξενάγηση στο ζωντανό, οικογενειακό σπίτι της. Μια ηλιόλουστη ατμόσφαιρα ακτινοβολεί σε κάθε δωμάτιο του νοικοκυριού της Νταφ, μια υψηλή αίσθηση φιλοξενίας που επιμελήθηκε με δύο ανακαινίσεις του χώρου τα τελευταία 8 χρόνια. Διαθέτοντας τοίχους γεμάτους με εικόνες της οικογένειάς της, ράφια γεμάτα με τα παιχνίδια των παιδιών της και φιλικά κατοικίδια ζώα που ξεπροβάλλουν για να πω γεια, το σπίτι της Χίλαρι είναι μια χαρούμενη υπενθύμιση για αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία στη ζωή.

Μια τυπική μέρα περιλαμβάνει την φροντίδα των κοτόπουλων στο υπαίθριο κοτέτσι της, απολαμβάνοντας τον ήλιο, ενώ ο γιος της Luca αναπηδά στο τραμπολίνο της πίσω αυλής και οι ντομάτες στο μποστάνι του κήπου μεγαλώνουν στο κοτσάνι τους.

 

Με πληροφορίες από womantoc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved