H Kάρεν Ότις καταγγέλει επίσημα τον Ζεράλντ Μαρί για βιασμό

POP UP TEAM
/
29 Σεπτεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Το πασίγνωστο μοντέλο των 90’s κατηγορεί τον επικεφαλής του διάσημου πρακτορείου μοντέλων Elite για βιασμό και κακοποίηση.

Ο πρώην σύζυγος του τοπ μόντελ Λίντα Εβαντζελίστα υπήρξε επικεφαλής του ευρωπαϊκού τμήματος του πιο διάσημου πρακτορείου μοντέλων στον κόσμο για περισσότερα από 25 χρόνια. Τo Elite, από το οποίο έχουν βγει τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου μόντελινγκ, ανάμεσα τους η Σίντι Κρόφορντ, η Κλόντια Σίφερ, η Ναόμι Κάμπελ και η Ζιζέλ Μπούντχεν, είχε εμπιστευτεί τον ευρωπαϊκό τομέα του τεράστιου brand στα χέρια του Μαρί, ο οποίος, σύμφωνα με καταγγελίες, κακοποιούσε και βίαζε συστηματικά κορίτσια που ήθελαν να κάνουν καριέρα στο μόντελινγκ.

Όπως αναφέρει πρόσφατο ρεπορτάζ των Times ένα από τα πιο διάσημα θύματα του Μαρί υπήρξε το πασίγνωστο μοντέλο των 90’s και πρωταγωνίστρια της ταινίας «Άγρια Ορχιδέα», Κάρε Ότις, που έχει πλέον καταγγείλει επώνυμα τον πρώην ισχυρό άντρα της μόδας, δηλώνοντας ότι «την κακοποίησε και την βίασε». Η πρώην σύζυγος του Μίκι Ρουρκ ελπίζει πως η κίνηση της θα ωθήσει κι άλλες γυναίκες να μιλήσουν καθώς ο Μαρί κακοποιούσε σεξουαλικά επίδοξα μοντέλα σε σταθερή βάση. 

Όπως αποκάλυψε η Ότις στους κυριακάτικους Τάιμς του Λονδίνου, η Ότις ήταν μόλις 17 ετών όταν συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό.

Όπως επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα, οι κατηγορίες διατυπώνονται σε νομικά έγγραφα που κατατέθηκαν στο γραφείο εισαγγελέα στο Παρίσι. Ο δικηγόρος μάλιστα που τα κατέθεσε εκπροσωπεί και τις γυναίκες οι οποίες κατήγγειλαν σεξουαλική επίθεση από τον Ζαν Λικ Μπρουνέλ, επίσης επικεφαλής πρακτορείου μοντέλων, ο οποίος συνδέεται με με τον διαβόητο παιδόφιλο Τζέφρι Έπσταϊν.

Προς το παρόν δεν έχει εκκινηθεί δίωξη και ο εισαγγελέας μπορεί να επιλέξει να μη διατάξει πλήρη έρευνα για τις καταγγελίας που κατατέθηκαν στο Tribunal Judiciaire, σημειώνει το δημοσίευμα.

Ο Μαρί διαψεύδει κατηγορηματικά όσα του καταλογίζουν οι δύο γυναίκες. «Δεν θα ήταν πρέπον να σχολιάσω αυτή τη στιγμή τους ισχυρισμούς για επιλήψιμες ενέργειες του παρελθόντος που μου καταλογίζονται. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ξεκαθαρίσω ότι τους αρνούμαι κατηγορηματικά», δήλωσε στους Times του Λονδίνου.

Οι καταγγέλλουσες μίλησαν στη Λίζα Μρίνκγουορθ, μια δημοσιογράφο που επίσης κατηγορεί τον Μαρί ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά όταν εργαζόταν undercover ως μοντέλο στο πλαίσιο ενός αποκαλυπτικού ρεπορτάζ του BBC για τον κλάδο της μόδας το 1998.

 http://youtu.be/U0EzK0vc8iY

 

Με πληροφορίες από womantoc

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved