Τζένιφερ Άνιστον: “Με διέλυσε”- H εξομολόγησή της για την περίοδο που σκέφτηκε να εγκαταλείψει το Χόλιγουντ

POP UP TEAM
/
30 Σεπτεμβρίου, 2020

Η Τζένιφερ Άνιστον μίλησε για πρώτη φορά για την περίοδο που σκέφτηκε να εγκαταλείψει τα φώτα της δημοσιότητας.

Εμείς μπορεί να βλέπουμε πάντα την τέλεια εμφάνισή της, τα λαμπερά μαλλιά της και το ζεστό της χαμόγελο, ωστόσο όπως όλοι οι άνθρωποι η Τζένιφερ Άνιστον έχει περάσει δύσκολες στιγμές.

Τα προσωπικά της τα γνωρίζουμε πάνω – κάτω, ωστόσο δεν γνωρίζαμε ότι πρόσφατα έφτασε σε σημείο να σκεφτεί να εγκαταλείψει το Χόλιγουντ, μετά από μια πικρή εμπειρία της.

Η ηθοποιός του Χόλιγουντ αποκάλυψε ότι σκέφτηκε σοβαρά να εγκαταλείψει τη λάμψη του κινηματογράφου μετά από ένα “άθλιο” έργο στο οποίο συμμετείχε και με την ολοκλήρωση του οποίου, ένιωσε κενή.

Μάλιστα, η σταρ των Friends παραδέχτηκε ότι αυτή η σκέψη να εγκαταλείψει τη βιομηχανία θεάματος ήρθε ως “φαντασίωση” στο μυαλό της… Αλλά όπως ήρθε έτσι έφυγε.

podandis2

Η κρίσιμη ερώτηση για το Χόλιγουντ
Μιλώντας με τους Jason Bateman, Sean Hayes και Will Arnett στο podcast Smartless της περασμένης Δευτέρας, η ηθοποιός ερωτήθηκε πότε ήταν η πιο πρόσφατη στιγμή που της πέρασε από το μυαλό να εγκαταλείψει το Χόλιγουντ.

Εκείνη απάντησε: “Τα τελευταία δύο χρόνια πέρασε από το μυαλό μου να το κάνω”.

Η Τζένιφερ Άνιστον πρόσθεσε ότι ως αφορμή στάθηκε ένα συγκεκριμένο project, το οποίο πραγματοποιήθηκε πριν από το The Morning Show, το οποίο την έκανε να σκεφτεί να εγκαταλείψει το Χόλιγουντ.

“Μόλις είχα ολοκληρώσει ένα δύσκολο και εντελώς απροετοίμαστο project και σκέφτηκα: Ουάου, αυτό με εξόντωσε, με απομύζησε. Και δεν ξέρω αν αυτό με ενδιαφέρει πια”.

Και πρόσθεσε: “Ήταν ένα κακό και απροετοίμαστο project, από αυτά που λες: Δεν θα το ξανακάνω με τίποτα”.

anistpao3

Η ηθοποιός πρόσθεσε ότι το σενάριο “δεν ήταν έτοιμο” με αποτέλεσμα να κολλήσει εκεί σε αυτή τη δουλειά επί τρεις μήνες. Και τότε αναρωτήθηκε αν άξιζε τον κόπο να το περνάει αυτό και σκέφτηκε πόσο λυτρωτικό θα ήταν αν αποχωρούσε.

Ακούστε το podcast με τη συνέντευξη της Ανιστον παρακάτω:

 https://smartless.simplecast.com/episodes/jennifer-aniston

“Η Ρέιτσελ με στιγμάτισε”
Πριν από λίγους μήνες, η Ανιστον είχε εξομολογηθεί ότι ο ρόλος της Ρέιτσελ στα Φιλαράκια την στιγμάτισε στο Χόλιγουντ. Σε συνέντευξή της στο The Hollywood Reporter, η ηθοποιός ομολόγησε ότι αγωνίστηκε σκληρά για να καταφέρει να βγάλει από πάνω της αυτόν τον ρόλο και να καταφέρει να την δει η βιομηχανία θεάματος ως κάτι διαφορετικό από “το κορίτσι στο διαμέρισμα της Νέας Υόρκης με τους μωβ τοίχους”.

Είπε συγκεκριμένα: “Δεν μπορούσα να βγάλω την Ρέιτσελ Γκριν από πάνω μου. Δεν μπορούσα να ξεφύγω από τη “Ρέιτσελ από τα Φιλαράκια”, και έλεγα από μέσα μου: “Σταματήστε πια να παίζετε αυτή τη σειρά!”.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved