Big Brother: H Αφροδίτη λιάζεται στην ξαπλώστρα ολόγυμνη

POP UP TEAM
/
1 Οκτωβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Στο live του Big Brother μπορεί κανείς να δει πράματα και θαύματα αλλά… αυτή την φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω δεν πρόκειται να την παίξει ο ΣΚΑΙ στην τηλεόραση! Δείχνει την Αφροδίτη ξαπλωμένη στην ξαπλώστρα να λιάζεται… ολόγυμνη!

Ναι, ναι καλά διαβάσατε! Αυτές τις ανακαλύψεις τις κάνουν οι χρήστες του twitter που παρακολουθούν το live και χαρίζουν υλικό μέσα από τα tweets τους!

Οι χρήστες του διαδικτύου, από τη μεριά τους, θεώρησαν την συγκεκριμένη εικόνα υπερβολική για τα τηλεοπτικά δεδομένα, σχολιάζοντας πως δεν θα μπορούσε ποτέ να παίξει στον αέρα του ΣΚΑΪ…

afrobbr

Βέβαια, δεν είναι πρώτη φορά που η Αφροδίτη ανάβει φωτιές με την εμφάνισή της. 

Έφαγε γίδα βραστή η Αφροδίτη – Παραλίγο να την… βγάλει
Θεά και… είδωλο μπορεί να αποκαλέσει κανείς την Αφροδίτη, η οποία έκανε κάτι, αδιανόητο στο Big Brother! Ακομπλεξάριστη έφαγε γίδα βραστή. Ενώ, νωρίτερα «τσαίμπησε» την σοκολάτα της.

Η παίκτρια του Big Brother παρέδωσε την αρχηγία της στην Άννα Μαρία, που κέρδισε στη σχετική δοκιμασία, αλλά αποκάλυψε στο «Μεγάλο Αδελφό» μια μικρή… κλοπή που έκανε, αφού είχε πάρει σοκολάτα από την αποθήκη τροφίμων.

Η απάντηση, όμως, ήρθε άμεσα. Ο Big Brother την κάλεσε στο δωμάτιο, για να φάει μια γίδα βραστή που της είχε ετοιμάσει, η οποία έχει… ιδιαίτερη μυρωδιά. Παρότι φάνηκε να μην της αρέσει, η Αφροδίτη τα κατάφερε και κέρδισε την αποθέωση.

http://youtu.be/lfW-8ZIbASQ

Aποκαλυπτικό πλάνο της Αφροδίτης με καυτό σορτσάκι
Το live streaming του Big Brother επέστρεψε πολύ δυναμικά και για ακόμα μία φορά, είδαμε ένα νέο άκρως αποκαλυπτικό πλάνο της Αφροδίτης Γεροκωνσταντή, μίας παίκτριας που καταφέρνει σε κάθε περίπτωση να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που μπήκε στο σπίτι η Αφροδίτη, έκανε ξεκάθαρο πως δεν έχει πρόβλημα να κυκλοφορήσει με κοντά σορτσάκια, με το μαγιό ή και χωρίς αυτό.

Οι παίκτριες συνεχώς προσπαθούν να τραβήξουν τα φώτα επάνω τους με διόλου κολακευτικές πόζες και ελάχιστα ρούχα, με τους χρήστες του διαδικτύου να μην αφήνουν ασχολίαστες τις εμφανίσεις τους – εκ των οποίων οι περισσότερες «κόβονται» από τα επεισόδια που προβάλλει ο ΣΚΑΪ.

Αυτή τη φορά ωστόσο το εν λόγω πλάνο της Αφροδίτης δεν κόπηκε! 

afroko

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved