Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαντά στην Ιωάννα Μαλέσκου για τα σχόλια που έγιναν στην εκπομπή «Pop Up»

Αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου μίλησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφορικά με τα σχόλια που έγιναν στην εκπομπή «Pop Up» για την Ιωάννα Μαλέσκου και τις στιλιστικές της επιλογές. Η Ηλιάνα ερωτήθηκε για τα σχόλια που έκανε στον αέρα της εκπομπής της, καθώς και για τον λόγο που οι συνεργάτες της «θόλωσαν» την εικόνα της Μαλέσκου σε ένα συγκεκριμένο σημείο χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε:

«Εγώ ήμουν ξεκάθαρη όπως είμαι πάντα, με σεβασμό και με αγάπη, και δεν σχολίασα τίποτα άλλο πέρα από το ντύσιμό της. Ο καθένας το βλέπει με τα δικά του μάτια. Εγώ ξεκάθαρα προσπέρασα την εικόνα που είδα και σχολίασα το στιλιστικό μόνο κομμάτι. Είδα την εικόνα στο μόνιτορ και έκανα τη δουλειά μου».

 

Αναφορικά με το άστοχο «blur» που μπήκε στην εικόνα της Μαλέσκου είπε: «Εγώ δεν είμαι δημιουργός περιεχομένου, αυτό το γνωρίζουμε όλοι, εγώ σχολίασα στιλιστικά αν μου άρεσε ή όχι». Τέλος, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε: «Κακοπροαίρετος δεν ήταν κανείς. Παρουσιάζομαι ως θύτης ενώ είμαι το θύμα, δεν θα ζητήσω και συγγνώμη».

Η Ιωάννα Μαλέσκου μέσα από την εκπομπή της «Love it» είχε απαντήσει στα σχόλια που δέχτηκε από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την ομάδα της σχετικά με την αποκαλυπτική εμφάνιση της παρουσιάστριας του ΣΚΑΪ και το σέξι ατύχημα που είχε (το οποίο δεν υπήρξε ποτέ), λέγοντας τα εξής:

«Πρωί, μεσημέρι, βράδυ, δεν έχει σημασία τι φοράμε αλλά τι λέμε και κυρίως αν κατανοούμε τι λέμε και σε ποιους απευθυνόμαστε. Γενικά, είμαι ένας άνθρωπος που δεν απαντά, δε σχολιάζει, δεν τοποθετείται, δεν αναλώνεται σε σχόλια και κριτικές. Λυπάμαι πάρα πολύ, όταν διαπιστώνω ότι γυναίκες επιτίθενται σε άλλες γυναίκες.

Δέχτηκα μια επίθεση άκρως σεξιστική απόλυτα όμως προσβλητική για όλες τις γυναίκες. Χθες μάθαμε πολλά. Μάθαμε ότι όλες οι γυναίκες γεννιόμαστε με δυο φίλες… Εμείς που βγαίνουμε και έχουμε βήμα στην τηλεόραση πρέπει να προσέχουμε τι λέμε, ακούμε πάντοτε ότι αγαπάμε τις γυναίκες, τελικά όμως σεβόμαστε τις γυναίκες; Είναι λυπηρό. Δεν είμαστε αστυνομία, δεν είμαστε δικαστές αν και είναι της μόδας, αλλά δεν καθόμαστε και στο σκαμνί του κατηγορούμενου αναίτια.

Με λυπούν ιδιαιτέρως λόγια από γυναίκες που έχουν μάθει ότι με το σώμα τους και την εικόνα τους βιοπορίζονται για πολλά χρόνια. Θα πω και κάτι ακόμα. Για ότι λέμε υπάρχει και μια οικογένεια από πίσω, υπάρχουν οι γονείς μας που ακούνε πράγματα και πρέπει τουλάχιστον να υπάρχει λίγος σεβασμός» είπε, μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέσα από τη στήλη τής εκπομπής της «Fashion Police» είχε σχολιάσει τη στιλιστική επιλογή της Ιωάννας Μαλέσκου, λέγοντας: «Τι να κάνουμε που είναι μια κούκλα και είναι τόσο όμορφη; Γιατί να είναι ντυμένη έτσι; Είναι κούκλα να τη βάλεις στο κουτί, όχι να βγει να κάνει πρωινή εκπομπή. Πού θα πάμε έτσι μεσημέρι στις 12; Δεν είναι ωραίο για πρωί, είναι ωραίο για βράδυ να πας κάπου αλλού»

Οι συνεργάτες της Ηλιάνας τοποθέτησαν «blur», «θόλωσαν» δηλαδή, σημείο στο στήθος της Ιωάννα Μαλέσκου χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος.