Η Μαράια Κάρεϊ εξομολογειται τα βασανιστήρια που πέρασε ως παιδί: “Με νάρκωνε, με έκαιγε, πήγε να με πουλήσει”

POP UP TEAM
/
5 Οκτωβρίου, 2020

Η σκληρή και ταπεινωτική εξομολόγηση της Μαράια Κάρεϊ για τα βασανιστήρια που πέρασε στην παιδική της ηλικία μέσα στην οικογένειά της.

Η Μαράια Κάρεϊ έχει κατακτήσει πολλές φορές την κορυφή στα τσαρτς, έχει ένα ράφι γεμάτο από Grammy και έχει μπει στο Hall of Fame.

Όμως είχε φυλάξει κρυφή την ιδιωτική της ζωή – μέχρι σήμερα.

Στη βιογραφία της με τίτλο The Meaning Of Mariah Carey που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες, η τραγουδίστρια μιλά για πρώτη φορά το μεγάλωμά της μέσα στη φτώχεια, σε μια βίαιη οικογένεια, τον ρατσισμό που έχει υποστεί, για τη μουσική της, τους γάμους της και πολλά άλλα.

Το βιβλίο αυτό τραβά την κουρτίνα και αποκαλύπτει μια συναρπαστική ιστορία από τη φτώχεια στα πλούτη και αποδομεί την εικόνα της ως μια κακομαθημένη ντίβα.

Η διάσημη τραγουδίστρια έχει χαρακτηρίσει τη συγγραφή αυτού του βιβλίου απίστευτα σκληρή, ταπεινωτική και θεραπευτική εμπειρία.

sjanddn

Έζησε ενδοοικογενειακή βία σε νεαρή ηλικία
“Ως μικρό παιδί, είχα αναπτύξει τα ένστικτα και ήξερα πότε έρχεται η βία”, γράφει η Κάρεϊ στο βιβλίο της.

Υπενθυμίζει πολλές διαμάχες μεταξύ του πατέρα της και του αδερφού της, γράφοντας: “Δεν ήταν ασυνήθιστο να ανοίγουν τρύπες στους τοίχους ή να πετούν αντικείμενα”.

Η Κάρεϊ περιγράφει ένα περιστατικό όταν σε ηλικία έξι ετών, κάλεσε έναν οικογενειακό φίλο για βοήθεια μετά την επίθεση που δέχτηκε η μητέρα της. Όταν έφτασε η αστυνομία, ένας από τους αξιωματικούς είπε: “Εάν αυτό το παιδί επιβιώσει, θα είναι θαύμα.”

Ο ρατσισμός
Με μαύρο πατέρα και λευκή μητέρα, η Κάρει θυμάται ότι πολλοί από τους φίλους της δεν είχαν καταλάβει ότι ήταν μιγάδα. Όταν όμως το κατάλαβαν της έκαναν τη ζωή δύσκολη.

Θυμάται έναν δάσκαλο στο σχολείο να γελάει και να της λέει: “Ω, Μαρία, χρησιμοποίησες λάθος χρώμα”, όταν, σε ηλικία τεσσάρων ετών, είχε χρωματίσει τον πατέρα της με σκούρο χρώμα.

Τα ίδια της τα αδέλφια την μισούσαν επειδή σε αντίθεση με εκείνους, η Μαράια είχε ανοιχτόχρωμο δέρμα και μαλλιά.

“Μας απείλησε να μας σκοτώσει”
Μια τρομακτική εμπειρία που περιγράφει η Μαράια Κάρεϊ στο βιβλίο της, ήταν όταν ένας από τους συντρόφους της μητέρα της, η οποία χώρισε από τον πατέρα της όταν εκείνη ήταν τριών ετών, απείλησε να τις σκοτώσει.

“Κρατούσε ένα μακρύ όπλο στο χέρι και μας είπε. “Δεν πρόκειται να σας αφήσω να φύγετε. Θα σας κόψω και θα σας βάλω στο ψυγείο” μας έλεγε”, περιγράφει η τραγουδίστρια ωστόσο η ίδια και η μητέρα της κατάφεραν να φύγουν από το σπίτι.

http://youtu.be/mIhI23gBBPQ

Τα βασανιστήρια από την εξαρτημένη αδελφή της
Σε αντίθεση με τη Μαράια, η αδελφή της Άλισον Κάρεί είχε αυτοκτονικές τάσεις και ήταν εθισμένη στα ναρκωτικά από την εφηβεία.

Στα 15 της έμεινε έγκυος και παντρεύτηκε. Η Κάρεϊ θυμάται ένα περιστατικό όταν η ίδια ήταν 12 ετών και αδελφή της 20: “Όταν ήμουν 12 χρονών, η αδερφή μου, με νάρκωσε δίνοντας μου Valium, μου πρόσφερε κοκαΐνη και προσπάθησε να με πουλήσει σε έναν προαγωγό, τον Τζον”.

Μια μέρα, η Άλισον άφησε τη Μαράια Kάρεϊ μόνη με τον Τζον και εκείνος επιχείρησε να την βιάσει στο αυτοκίνητο ωστόσο δεν τα κατάφερε καθώς πέρασε ένας ηλικιωμένος άνδρας και την είδε να αντιδρά.

Ακόμα, η Κάρεϊ ισχυρίζεται ότι η αδελφή της είχε επιχειρήσει πολλές φορές να την κάψει με διάφορους τρόπους, όπως πετώντας πάνω της καυτά υγρά.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved