Νικόλ Κίντμαν: 20 χρόνια μετά τον χωρισμό με τον Τομ Κρουζ λύνει την σιωπή της

POP UP TEAM
/
6 Οκτωβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Σε μια σπάνια συνέντευξη, 20 χρόνια μετά τον επίσημο χωρισμό του ζευγαριού, η Νικόλ Κίντμαν μίλησε ανοιχτά για το γάμο της με τον Τομ Κρουζ.

H 53χρονη Αυστραλέζα ηθοποιός δήλωσε ότι το ζευγάρι ήταν «ευτυχισμένο» τους μήνες πριν χωρίσει. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Μάτια ερμητικά κλειστά», στην οποία συμπρωταγωνιστούσαν οι δυο ηθοποιοί και η οποία κυκλοφόρησε λίγο πριν χωρίσουν.

Η Κίντμαν διέψευσε τις φήμες που θέλουν τον μονόλογό της περί απιστίας στην συγκεκριμένη ταινία να έχει να κάνει με το τι συνέβαινε πράγματι στην ζωή του ζευγαριού εκείνη την περίοδο. «Σίγουρα δεν έβλεπα τα πράγματα έτσι. Τότε ήμασταν ακόμα ευτυχισμένοι με το γάμο μας. Γυρίζαμε τις σκηνές και μετά πηγαίναμε να διασκεδάσουμε στα go kart. Νοικιάζαμε ένα χώρο και πηγαίναμε για κούρσες στις 3 η ώρα το πρωί», σχολίασε χαρακτηριστικά.

kitcruzz

«Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Ίσως δεν έχω την ικανότητα να κοιτάξω πίσω και να το αναλύσω. Ή απλά δεν έχω την θέληση να το κάνω», προσέθεσε.

Η Κίντμαν και ο Κρουζ έχουν χωρίσει από το 2001, ενώ έχουν υιοθετήσει μαζί δύο παιδιά, την 27χρονη Ιζαμπέλλα και τον 25χρονο Κόνορ. Η Κίντμαν ανέφερε επίσης στην συνέντευξή της ότι τα γυρίσματα του «Μάτια ερμητικά κλειστά» ήταν ευκαιρία για να έρθει πιο κοντά όλη η οικογένεια, καθώς τα δυο παιδιά τους επισκέπτονταν το ζευγάρι τακτικά στο πλατό.

Σχετικά με τον σκηνοθέτη της ταινίας, Στάνλεϊ Κιούμπρικ, η Κίντμαν είπε ότι «λατρεύαμε να δουλεύουμε μαζί του. Τα γυρίσματα κράτησαν δυο χρόνια. Είχαμε δυο παιδιά και ζούσαμε σε μια τροχοβίλα κοντά στα στούντιο. Μαγειρεύαμε σπαγγέτι και ο Κιούμπρικ ερχόταν συχνά να φάει μαζί μας. Δουλεύαμε με έναν από τους καλύτερους κινηματογραφιστές όλων των εποχών, μαθαίναμε πράγματα για τις ζωές μας και περνάγαμε όμορφα στο πλατό», εξήγησε.

kitmeyes

Η Κίντμαν συνέχισε λέγοντας για τα γυρίσματα: «Λέγαμε συνέχεια, πότε θα τελειώσουν; Πήγαμε εκεί αρχικά νομίζοντας ότι θα κράταγαν τρεις μήνες. Σιγά- σιγά αυτό έγινε ένας χρόνος, μετά ενάμισης. Αλλά συνεχίζαμε, εγώ απ’ την στιγμή που παραδίδομαι σε κάτι κοιτάζω να το διασκεδάσω».

Επίσης, οι Κίντμαν αμφισβήτησε τις φήμες που θέλουν τον Κιούμπρικ να υπήρξε τυραννικός, λέγοντας ότι ήταν απλά κουραστικός, γιατί έκανε πολλά γυρίσματα.

«Καθόμασταν στο πάτωμα του γραφείου του και βλέπαμε βίντεο με ζώα. Έλεγε ότι τα ζώα είναι πολύ πιο ωραία από τους ανθρώπους», αναπολεί η Κίντμαν και προσθέτει: «Θυμάμαι μια φορά που βλέπαμε ένα ντοκιμαντέρ άγριας ζωής στο οποίο ένα λιοντάρι κυνηγούσε μια αντιλόπη και [ο Κιούμπρικ] δυσκολευόταν να το δει. Ενδιαφέρον δεν είναι;»

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved