Christina Aguilera: “Δεν πρόκειται να κάνω δίαιτα- Χωνέψτε το”

POP UP TEAM
/
9 Οκτωβρίου, 2020

Η τραγουδίστρια φωτογραφίζεται για γνωστό περιοδικό και περνάει το δικό της μήνυμα

Η Christina Aguilera φωτογραφήθηκε για το περιοδικό L’Officiel Italia, ποζάροντας με ψηλές μπότες, εσώρουχα και μεγάλο σακάκι και απαντώντας με το δικό της τρόπο σε όσους την κρίνουν για την εμφάνισή της.

“Έχω παλέψει με τα άγχη μου και το να είμαι υποκριτική απέναντι στον εαυτό μου. Όμως ποτέ δεν σταμάτησα να ψάχνω νέους τρόπους να με πιέζω ακόμη περισσότερο, χωρίς να παραμελώ την προστασία του εαυτού μου”, εξομολογήθηκε η ίδια.

View this post on Instagram

Vibe check ?✔️

A post shared by Christina Aguilera (@xtina) on

“Δεν πρόκειται να κάνω δίαιτα, χωνέψτε το. Ο καθένας μας είναι ξεχωριστός και ο κόσμος σε κρίνει με βάση τις διαφορές σου, αυτό που σε κάνει μοναδικό. Πρέπει να αποδεχθείς αυτή την ομορφιά και στο διάολο τα υπόλοιπα. Αληθινή ομορφιά για μένα είναι η ικανότητα να γνωρίζει και να προβάλεις αυτό που είσαι. Όχι πάντα όμορφη, σε καμία περίπτωση τέλεια, αλλά αγνή. Να είσαι ευγενικός με τον εαυτό σου. Όλοι βαδίζουμε στο μονοπάτι της εσωτερικής αναζήτησης, είναι δουλειά μας ως άνθρωποι και καθένας ακολουθεί διαφορετικό μονοπάτι, οπότε δεν έχει νόημα να συγκρίνεσαι. Αν χάσεις χρόνο κοιτάζοντας τι κάνουν οι άλλοι, τον έχασες τον δρόμο σου. Αυτή είναι η καλύτερη συμβουλή που μου έχουν δώσει. Χρειάζεται χρόνος να ξεπεράσεις την φασαρία και να νιώσεις πραγματικά ο εαυτός σου”, συμπλήρωσε η ίδια.

View this post on Instagram

Stay tuned….Friday ?❤️

A post shared by Christina Aguilera (@xtina) on

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved