Ελένη Μενεγάκη: Η λαμπερή πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο Μέγαρο και το μήνυμα της για τον καρκίνο του μαστού

POP UP TEAM
/
9 Οκτωβρίου, 2020

Η λαμπερή εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη, τα καρφιά της για την απουσία του Alpha από την εκδήλωση και οι Άγριες Μέλισσες.

Λαμπερή, ανανεωμένη και ξεκούραστη, η Ελένη Μενεγάκη έκανε χθες βράδυ την πρώτη της δημόσια εμφάνιση από την ημέρα που αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της, μέσα από τη τηλεοπτική συχνότητα του Alpha.

Η παρουσιάστρια που αποφάσισε να απέχει απο τα τηλεοπτικά μετά από 30 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας, αμήχανη και λίγο αγχωμένη μπροστά στις κάμερες.

menega4

Η εμφανίση αυτή της Ελένης Μενεγάκη έγινε στο πλαίσιο της εκστρατείας κατά του καρκίνου του μαστού και συμμετείχε στην φωταγώγηση του Μεγάρου Μουσικής.

Η Μενεγάκη, όπως κάθε χρόνο, συμμετείχε στην συγκεκριμένη εκδήλωση, δίνοντας το μήνυμά της και έκανε μια πολύ εντυπωσιακή εμφανίση με λευκό ταγιέρ και μπεζ αξεσουάρ.

 Ανεβαίνοντας στο βήμα η Ελένη Μενεγάκη μετέφερε το μήνυμα της πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού, ενώ εμμέσως εξέφρασε την απορία της για το γεγονός ότι ο Alpha δεν πήγε στην εκδήλωση.

http://youtu.be/4mSn40TMbLE

Είπε η παρουσιάστρια:

“Έχω πολύ καιρό να μιλήσω σε μικρόφωνο, οπότε έχω λίγο τρακ… Οποιοσδήποτε θα είχε ένα τέτοιο μήνυμα να μεταφέρει σε όλο τον κόσμο, θα το έκανε με όλη του την καρδιά, όπως το κάνω και εγώ τα τελευταία οκτώ χρόνια. Έχουμε καταφέρει στην Ελλάδα να αφυπνίσουμε τις γυναίκες να θυμούνται να κάνουν τις εξετάσεις που πρέπει. Με κάνει περήφανη και με κάνει να συγκινούμαι. Συγχαρητήριά σε όλα τα μέσα που αφιλοκερδώς θα μεταφέρουν αυτό το μήνυμα. Θέλω να πιστεύω ότι όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα το κάνουν.

Οι αιχμές για τον Alpha
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος αύριο δεν θα παίξει αυτό το μήνυμα. Που δεν είναι διαφημιστικό και έχει να κάνει με ζωές. Πιστεύω ότι όλα τα μέσα και όλοι οι δημοσιογράφοι αύριο θα μεταφέρουν όλοι το μήνυμα για να σώσουμε γυναικείες ζωές. Να δείξουμε έμπρακτα ότι πράγματι όταν λέμε ότι είμαστε κοντά και αγαπάμε τους ανθρώπους το ΕΝΝΟΟΥΜΕ και δεν το λέμε έτσι για να το πούμε… Αν ήμουν ακόμη στην τηλεόραση, θα σας το έλεγα από την εκπομπή μου. Οπότε σήμερα τα λέω όλα. Περιμένω αύριο να δούμε αυτό το μήνυμα όπως πιστεύει ο κάθε δημοσιογράφος και το κάθε μέσο”.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, η Ελένη Μενεγάκη μίλησε στις κάμερες, που είχαν συγκεντρωθεί για να καλύψουν την εκδήλωση.

mene2

“Νιώθω μουδιασμένη μπροστά στις κάμερες”
Η παρουσιάστρια είπε ότι ένιωθε μουδιασμένη μπροστά στις κάμερες γιατί έχει ξεσυνηθίσει, είπε ποια σειρά παρακολουθεί ενώ άφησε αιχμές για τον Alpha που ήταν το μοναδικό κανάλι που δεν πήγε στην εκδήλωση:

“Νιώθω λίγο… μουδιασμένη μπροστά στις κάμερες. Μ’ αρέσει όταν ακούω ότι σας λείπω! Δεν ένιωσα ότι τώρα πρέπει να κάνω κάτι που δεν το κάνω… Ή πρέπει να είμαι στην τηλεόραση… Αυτή την περίοδο κάνω τα ξεσκαρταρίσματά μου σε ρούχα, παπούτσια, να δω τι θέλω να δώσω, τι να πετάξω. Δεν θέλω, όμως, να νομίζετε ότι δεν βλέπω τηλεόραση. Φυσικά και κάνω ζάπινγκ να δω τις καινούργιες εκπομπές. Αλλά μέσα στην εβδομάδα θέλω να δω τι κάνει ο ένας, τι κάνει ο άλλος. Τώρα καταλαβαίνω πως μπορεί κάποιος να δει τηλεόραση μέσα στην ημέρα. Όταν είσαι μέσα σε αυτό τόσα χρόνια, νομίζεις ότι τα πάντα είναι γύρω απ’ αυτό. Δεν είναι.

“Βλέπω μόνο Άγριες Μέλισσες”
“Είναι πολύ νωρίς για να κρίνεις, είναι πραγματικά πολύ νωρίς. Πάντα σας έλεγα ότι αν δεν περάσει τουλάχιστον ένας μήνας που να παίζει ένα πρόγραμμα, δεν είναι σωστό να λέμε αυτό, εκείνο… Ας πάρουν όλα τον χρόνο τους και τον δρόμο τους. Ας μην είμαστε αυστηροί, δεν είναι σωστό. Όλους τους είδα! Είδα και τα προγράμματα που υπήρχαν και τα προγράμματα που δεν υπήρχαν. Το βράδυ ομολογώ, ότι δεν τα βλέπω… Βλέπω μόνο “Άγριες Μέλισσες”. Αν δεν με πάρει ο ύπνος θα δω όλο το επεισόδιο. Αυτό μ’ αρέσει να βλέπω. Μου αρέσουν όλοι οι ήρωες. Σε κρατάει σε αγωνία”.

Για την απουσία του Alpha από την εκδήλωση
“Απουσιάζει ο Alpha; Αυτό θα πρέπει να προβληματίσει αυτούς που βλέπουν τον Alpha, γιατί να προβληματίζει εμένα; Ούτε με προβληματίζει, ούτε με στεναχωρεί. Σε ό,τι αφορά τη δουλειά δεν έχω σκεφτεί τίποτα παραπάνω, από ό,τι σας είπα στην τελευταία εκπομπή. Ήξερα ότι αυτή τη χρονιά δεν πρόκειται να δουλέψω” δήλωσε ακόμα η Ελένη Μενεγάκη.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved