Πρίγκιπας Χάρι: Ποιο είναι το μυστικό που τον κρατάει ψυχικά υγιή

POP UP TEAM
/
13 Οκτωβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ο πρίγκιπας Χάρι μοιράστηκε το μυστικό του που τον βοηθά να παραμείνει υγιής και χαρούμενος, αποκαλύπτοντας ότι ο διαλογισμός έχει γίνει σημαντικό μέρος της ζωής του.

«Για μένα, ο διαλογισμός είναι το κλειδί, δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα το έκανα αυτό. Η σημασία της δημιουργίας μιας στιγμής και του χρόνου που αφιερώνω στην ημέρα μου για να πάρω μια ανάσα, που δίνει δυνάμεις για να αντέξω», αποκάλυψε ο πρίγκιπας σε μια εμφάνιση που έκανε στο podcast της Teenager Therapy για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας το Σάββατο.

Η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, η οποία έδωσε συνέντευξη μαζί με τον Χάρι, επιβεβαίωσε ότι o πρίγκιπας διαλογίζεται τακτικά, λέγοντας ότι: «είναι πολύ αφοσιωμένος».

Ο Χάρι είπε ακόμα ότι η ζωή στο προσκήνιο τα τελευταία χρόνια ήταν μερικές φορές δύσκολη για τον ίδιο και την Μέγκαν.

«Είναι πολλά. Υπάρχουν καλές ημέρες και υπάρχουν κακές ημέρες. Πρόκειται για αυτοπροστασία. Και το να είσαι τρωτός δεν είναι αδυναμία. Το να δείχνεις ότι είσαι τρωτός στον σημερινό κόσμο είναι δύναμη. Όσο περισσότερο μιλάμε γι’ αυτό τόσο περισσότερο αποδεκτό γίνεται».

«Πρέπει να βρείτε αυτά που σας ταιριάζουν. Για μένα νομίζω ότι το journaling είναι πολύ σημαντικό. Μου επιτρέπει να σκεφτώ από πού ήρθα. Μου ανοίγονται άλλες προοπτικές. Όταν κοιτάς πίσω σε κάτι, δεν φαίνεται τόσο σημαντικό», αναφέρει η Μέγκαν σχετικά με τον τρόπο όπου η ίδια αντιμετωπίζει το άγχος της.

 

Με πληροφορίες από ert

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved