Γιάννης Κότσιρας: “Έχω ζήσει να κουνάνε πούλμαν, να με παρακολουθούν τα βράδια και να μου σκίζουν τα ρούχα”

POP UP TEAM
/
23 Οκτωβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

“Έχω ζήσει να κουνάνε πούλμαν, να με παρακολουθούν τα βράδια και να μου σκίζουν τα ρούχα” είπε για τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχτεί.

Ο Γιάννης Κότσιρας έδωσε συνέντευξη στο Πρωινό όπου μίλησε για τα προσωπικά αλλά και για τα επαγγελματικά του, για τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχτεί, ένα είδος αγοραφοβίας που έχει πάθει στο παρελθόν και για τη γυναίκα του που δεν είναι φαν του.

Ο Γιάννης Κότσιρας είπε για τις για τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχτεί, τονίζοντας ότι είχε πάθει ένα είδος αγοραφοβίας.

“Έχω ζήσει να κουνάνε πούλμαν, να με παρακολουθούν τα βράδια και να μου σκίζουν τα ρούχα, αλλά όλα αυτά τα έχω αφήσει πίσω μου. Κάποια στιγμή είχα πάθει ένα είδος αγοραφοβίας. Φοβόμουν να βγω από το σπίτι. Οπότε έβαλα τους όρους στη ζωή μου και το κέρδισα το στοίχημα”.

Το νέο τραγούδι αφιερωμένο στους γιους του
Ο Γιάννης Κότσιρας μίλησε ακόμα για το τραγούδι “Κοίτα γύρω” που είναι αφιερωμένο στους δύο μικρούς γιους του.

“Το τραγούδι “Κοίτα γύρω” είναι ένα κειμενάκι που απευθύνεται στους γιους μου στην περίπτωση που κάποια πράγματα δεν θα μπορούσα να τους τα πω για τον έναν ή τον άλλον λόγο. Οι γιοι μου με αναγνωρίζουν στην τηλεόραση και ξέρουν τα τραγούδια μου απ’ έξω. Έχουν μια σχέση με τη μουσική από τότε που ήταν στην κοιλιά της μαμάς τους”.

http://youtu.be/SDrfqsqG-aM

Μιλώντας για τη σύζυγό του, ο Γιάννης Κότσιρας υπογράμμισε ότι “δεν είναι φαν μου καλλιτεχνικά, αλλά με αγαπάει σαν άνθρωπο και είναι ο πιο αυστηρός κριτής μου.

Χαίρομαι για αυτό, καθώς δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν άνθρωπο που με θαυμάζει καλλιτεχνικά”.

kotsisiszi

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved