Η Μπλέικ Λάιβλι πρόσθεσε παπούτσια στα πόδια της μέσω Photoshop και μετά το ‘πήρε πίσω’

POP UP TEAM
/
25 Οκτωβρίου, 2020

Aν κάποιος μάς έλεγε πως το photoshop αποτελεί άγνωστο αντικείμενο για τις αγαπημένες μας σελέμπριτις θα τον βγάζαμε τρελό – καθώς κακά τα ψέματα, οι περισσότερες από τις επώνυμες κυρίες επιθυμούν να βγάζουν πάντα προς τα έξω τον “καλύτερό τους εαυτό” και το πετυχαίνουν κυρίως μέσα από τα προγράμματα επεξεργασίας.

Στον κόσμο λοιπόν αυτό, φαίνεται να αποφάσισε πρόσφατα να μυηθεί και η Μπλέικ Λάιβλι η οποία αποφάσισε να βάλει στον εαυτό της παπούτσια.

Η ηθοποιός που έγινε γνωστή κυρίως μέσα από την συμμετοχή της στο Gossip Girl, δημοσίευσε μια φωτογραφία για να δείξει ότι μαζί με τον σύζυγό της ψήφισαν. Για κάποιο όμως λόγο, την στιγμή εκείνη, ήταν ξυπόλητη – κάτι που δεν ήθελε να φαίνεται στα σόσιαλ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να επεξεργαστεί από μόνη της την φωτογραφία και να “φορέσει” παπούτσια!

Το ερασιτεχνικό εγχείρημά της έγινε αντιληπτό από τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων και μέσα σε λίγα λεπτά η ηθοποιός έγινε viral! Λίγο μετά από τον σάλο που προκλήθηκε, ο σύζυγός της αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους… και δημοσίευσε την original φωτογραφία στην οποία η σταρ είναι ξυπόλητη!

Πηγή: Μust

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved