Αγνώριστη η Αντέλ στο Saturday Night Live – Όλοι μιλούν για τη νέα της εικόνα

POP UP TEAM
/
26 Οκτωβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Γνωρίζαμε ότι η Adele έχει χιούμορ όμως αυτό που παρακολουθήσαμε μέσα από το Saturday Night Live δεν έχει προηγούμενο.

Η τραγουδίστρια έκανε ένα υπέροχο come back όχι ως μουσική καλεσμένη στο show αλλά ως παρουσιάστρια και εμείς ανυπομονούσαμε να την δούμε από τότε που το ανακοίνωσε αφού μας είχε λείψει τόσο από την μουσική όσο και από την τηλεόραση 

Άνοιξε την ομιλία της χρησιμοποιώντας τους στίχους από το τραγούδι της «Hello» λέγοντας «Hello, it’s me» ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το γεγονός ότι έμεινε η «μισή» και έχασε τα κιλά που έκαναν τον κόσμο να παραμιλάει με τις φωτογραφίες που ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα.

«Ξέρω πως φαίνομαι πραγματικά πολύ διαφορετική από την τελευταία φορά που με είδατε. Αλλά στην πραγματικότητα με όλους τους περιορισμούς για τον κορωνοϊό και τις ταξιδιωτικές απαγορεύσεις, έπρεπε να ταξιδέψω με λίγες αποσκευές και μπόρεσα να φέρω μόνο το μισό εαυτό μου. Αυτό είναι το μισό που επέλεξα»

Θεέ μου, είμαι απόλυτα ενθουσιασμένη που επιτέλους παρουσιάζω αυτό το σόου. Όχι μόνο λατρεύω πραγματικά αυτό το σόου, αλλά είναι αυτό το σόου που ουσιαστικά ξεκίνησε την καριέρα μου στην Αμερική πριν από 12 χρόνια.» ξεκίνησε να λέει στην ομιλία της.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι πολλοί σχολίασαν την επιλογή να είναι η παρουσιάστρια και όχι καλεσμένη αναφέροντας ότι υπάρχουν δύο λόγοι και ένας από αυτούς είναι ότι το άλμπουμ της δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί. Αυτό μάλλον σημαίνει ότι περιμένουμε κάτι καινούργιο από την αγαπημένη τραγουδίστρια.

Πηγή: must

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved