Θοδωρής Αθερίδης: «Για ένα διάστημα είχα διπλή ζωή- H καρδιά είναι ανεξέλεγκτη»

POP UP TEAM
/
28 Οκτωβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε για ζητήματα καρδιάς.

Ο Θοδωρής Αθερίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Αυτός και ο άλλος» και μίλησε για την εξάρτησή του από το αλκοόλ, για τα χρόναι που περνούν και «μάλλον θα κάνει μπότοξ», όπως είπε, αλλά και για τη σχέση τους με τη Σμαράγδα Καρύδη, φυσικά.

Οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί είναι εδώ και πολλά χρόνια ζευγάρι, προτιμούν να μην το κάνουν θέμα, ενώ αποφεύγουν να μιλούν γι’ αυτό δημόσια, χωρίς ωστόσο να το έχουν ποτέ κρύψει. Ζουν έναν μεγάλο έρωτα και αυτό δν είναι κάτι που μπορεί να μείνει κρυφό.

Ο Θοδωρής Αθερίδης όταν ρωτήθηκε από τους παρουσιαστές αν η Σμαράγδα Καρύδη τον γοήτευσε με την πρώτη ματιά, εκείνος απάντησε ότι δεν θα ήθελε να χαλάσει το σπίτι του, όμως η καρδιά είναι ανεξέλεγκτη. «Είμαι καλομεγαλωμένος από τη μάνα μου. Από την ώρα που με μεγάλωσε έτσι η μάνα μου δεν καταδέχομαι από καμία γυναίκα, εκτός από την κόρη μου, να μου φερθεί πολύ χειρότερα από τη μάνα μου. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν θα ήθελα να χαλάσω ποτέ το σπίτι μου, αν με ρωτάς, επειδή είμαι όμως συγκρουσιακό άτομο το έκανα. Το αντεπιχείρημα μου σε αυτό είναι ότι εσύ που με κρίνεις και με κρίνεις άσχημα, αν ερχόσουν στη θέση μου τι θα έκανες; Η καρδιά είναι ανεξέλεγκτη και καλό είναι να μην τη βάζεις σε διλήμματα» απάντησε ο ηθοποιός, ενώ συμπλήρωσε ότι για ένα διάστημα είχε διπλή ζωή.

Δείτε τα δύο βίντεο στα οποία μιλάει για το θέμα αυτό:

http://youtu.be/7Lniuj89n1I

http://youtu.be/QL6ERYeBROA

 

Με πληροφορίες από womantoc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved