Τζορτζ – Αμάλ Κλούνεϊ: Όταν ρωτήθηκαν πώς γνωρίζουν τους Μαρκλ-Χάρι, κανένας δεν περίμενε την απάντησή τους

POP UP TEAM
/
30 Οκτωβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Μαρτυρίες μιλούν για ένα άγνωστο, κωμικό στιγμιότυπο που είχε εκτυλιχθεί στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Είναι ευρέως γνωστό ότι ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Κλούνεϊ-Αλαμουντίν είχαν δώσει το «παρών» στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ το 2018. Μάλιστα το κίτρινο φόρεμα Stella McCartney που είχε φορέσει τότε η Αμάλ (σχεδόν) έκλεψε την παράσταση από το νυφικό και έγινε ανάρπαστο, τόσο το ίδιο όσο και οι απομιμήσεις του στην αγορά.

Σύμφωνα ωστόσο με τη Βρετανίδα δημοσιογράφο Ρέιτσελ Τζόνσον, στη διάρκεια του γάμου συνέβη ένα κωμικό περιστατικό που δεν είχε έρθει μέχρι τώρα στο φως. «Κυκλοφορεί η ιστορία ότι ενώ η πρώην συγκάτοικος της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Καρολάιν Μπαρτολομέου, περίμενε να ξεκινήσει το μυστήριο του γάμου, στράφηκε προς το ζευγάρι [των Κλούνεϊ] που βρισκόταν δίπλα τους και τους ρώτησε από πού γνωρίζουν τον πρίγκιπα Χάρι ή τη Μέγκαν» γράφει η Τζόνσον στην ιστοσελίδα AirMail. Η απάντηση που έδωσαν οι Κλούνεϊ, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ήταν αφοπλιστικά απλή: «Δεν τους γνωρίζουμε».

Η ίδια δημοσιογράφος αναφέρει ότι πολλοί ακόμα επώνυμοι καλεσμένοι, όπως οι Όπρα Γουίνφρεϊ, οι Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ, ήταν «αδύνατον να είναι παλιοί, αγαπημένοι φίλοι του ζεύγους».

Ωστόσο μια διαφορετική εκδοχή των γεγονότων δίνει η βιογραφία του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ, «Finding Freedom» (στα ελληνικά κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη). Όπως υποστηρίζουν οι συγγραφείς του βιβλίου, Omid Scobie και Carolyne Dourand, οι Κλούνεϊ είχαν υποδεχθεί τους Μαρκλ και Χάρι τουλάχιστον δύο φορές στο σπίτι τους στη Βρετανία, στο Όξφορντσαϊρ.

harmams

Μάλιστα οι βιογράφοι επεκτάθηκαν και σε λεπτομέρειες, προσθέτοντας ότι οι επισκέπτες έφεραν μαζί και τα σκυλιά τους, που οι Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ πήγαν βόλτα στη λίμνη. Όπως συμπληρώνει το ίδιο βιβλίο, οι Κλούνεϊ τους προσκάλεσαν και στη Λίμνη Κόμο, λίγες μόλις εβδομάδες πριν από τον βασιλικό γάμο, όπου ταξίδεψαν με το ιδιωτικό τζετ του Τζορτζ Κλούνεϊ.

Μια πηγή περιγράφει εκείνη την επίσκεψη, που φέρεται να κράτησε τρεις μέρες: «Η Μέγκαν και η Αμάλ πέρασαν πολύ χρόνο χαλαρώνοντας δίπλα στην πισίνα και παίζοντας με τα δίδυμα, ενώ οι Τζορτζ και Χάρι είδαν τη συλλογή από μοτοσικλέτες του Τζορτζ. Ο Χάρι πήγε βόλτα με μία από αυτές, με ένα μέλος του προσωπικού ασφαλείας, αλλά ο Τζορτζ δεν τον ακολούθησε, γιατί πρόσφατα είχε περάσει ένα ατύχημα».

Αληθινή ή όχι, η ατάκα «Δεν τους γνωρίζουμε» θα ταίριαζε πολύ, πάντως, στο κουλ προφίλ που έχει χτίσει το ζευγάρι Κλούνεϊ.

Με πληροφορίες από woman toc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved