Ελένη Κοκκίδου: «Έχασα 35 κιλά με πολύ κόπο, προσήλωση και πειθαρχεία»

POP UP TEAM
/
4 Νοεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η «Βουλα» της Μουρμούρας μίλησε για το πώς κατάφερε να χάσει πάρα πολλά κιλά μέσα στον τελευταίο χρόνο.

Η Ελένη Κοκκίδου έχει την δική της ξεχωριστή και μεγάλη πορεία στο θέατρο. Ωστόσο το ευρύ κοινό την γνώρισε καλύτερα πριν από αρκετά χρόνια όταν η σειρά «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» έκανε πρεμιέρα στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Εκεί η αγαπημένη ηθοποιός υποδύεται τη Βούλα, μία γυναίκα γύρω στα 65, δραστήρια, έξυπνη, με έντονη και ανήσυχη προσωπικότητα αλλά και με πολύ χιούμορ.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ελένη Κοκκίδου μίλησε για το γεγονός ότι είχε πάρει πολλά κιλά τα τελευταία χρόνια, αλλά και για την μεγάλη προσπάθεια που έκανε για τα χάσει, βγαίνοντας τελικά νικήτρια.

Μιλώντας στην εκπομπή Happy Day είπε: «Έχασα 35 κιλά με πολύ κόπο. Με κόπο, με προσήλωση, με πειθαρχεία. Τελείωσε ένας κύκλος ζωής που είχα ανάγκη το φαγητό, ήταν συναισθηματικό στήριγμα τα τελευταία χρόνια. Έκλεισε αυτός ο κύκλος ζωής και άνοιξε ένας άλλος που δεν χρειάζομαι το φαγητό και είπα “τώρα πρέπει να πετάξω βάρος”, όπως τα καράβι πετάει τα έρμα για να μπορέσει να προχωρήσει»

Πρόσθεσε μάλιστα ότι στην προσπάθειά της να χάσει βάρος δεν την δυσκόλεψε η καραντίνα γιατί την περίοδο εκείνη ήταν -όπως είπε- στρατιώτης, αντιθέτως η δυσκολία άρχισε όταν μπορούσε να βγαίνει έξω με φίλους για φαγητό.

Τόνισε επίσης ότι από την πρώτη μέρα, συνδυάζει τη διατροφή με τη γυμναστική, λέγοντας ότι κάνει μυϊκή ενδυνάμωση. «Αισιοδοξώ σε έναν χρόνο να κάνω ακροβατικά, να γίνω το κορίτσι λάστιχο».

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Ελένη Κοκκίδου ρωτήθηκε και για το πετυχημένο σήριαλ στο οποίο συμμετέχει και το οποίο διανύει πια τον όγδοο χρόνο προβολής του.

«Οκτώ χρόνια μουρμούρα. Είναι απίστευτο. Ήταν ένα δώρο για μένα αυτή η σειρά. Τη Βούλα την έχω αγαπήσει πάρα πολύ. Είναι ο άνθρωπος της ζωής μου», κατέληξε η ηθοποιός.

Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

 http://youtu.be/MD5CJBqgQ8M

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved