Ρένια Λουιζίδου: «Εικοσιπέντε χρόνια είμαστε μαζί»- Tο μυστικό της επιτυχίας ενός γάμου με διάρκεια

POP UP TEAM
/
5 Νοεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η Ρένια Λουιζίδου μίλησε για το μυστικό της επιτυχίας ενός γάμου με διάρκεια.

Η Ρένια Λουιζίδου ήταν καλεσμένη στο The 2night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και η κουβέντα ξεκίνησε απο τους λατρεμένους Απαράδεκτους. Το σήριαλ που ξεκίνησε την καριέρα της παίζοντας δίπλα στον αξέχαστο Βλάσση Μπονάτσο και τους Γιάννη Μπέζο, Σπύρο Παπαδόπουλο και Δήμητρα Παπαδοπούλου και φυσικά το σήριαλ που έγραψε ιστορία στην ελληνική τιβί. «Στεναχωριέμαι. Βλέπω τον εαυτό μου παιδί. Δεν έχω παράπονο αλλά είναι ένα τράκο ο χρόνος» είπε η ηθοποιός με ειλικρίνεια.

«Ο Βλάσσης ήταν η χαρά της ζωής. Είναι σαν ανέκδοτο ότι δεν είναι στη ζωή ο Βλάσσης. Ο Βλάσσης ήταν σταρ όταν άρχισαν οι απαράδεκτοι. Ο Σπύρος είναι υπέροχα αφηρημένος, ενώ ο Γιάννης Μπεζος είναι η ήρεμη δύναμη να ακουμπήσεις πάνω του. Είναι στήριγμα. Η Δήμητρα Παπαδοπούλου είναι η πιο έξυπνη γυναίκα που έχω συναντήσει σε αυτή τη δουλειά» είπε η Ρένια Λουιζίδου για τους συναδέλφους της εκείνης της εποχής.

Η Ρένια μίλησε και για τον σύζυγό της Θάνο, ο οποίος δεν ασχολείται με την σόουμπιζ και είναι μαζί 25 ολόκληρα χρόνια. Όταν ο Γρηγόρης την ρώτησε ποιο είναι το μυστικό για ένα επιτυχημένο γάμο, απάντησε:

«Εικοσιπέντε χρόνια είμαστε μαζί. Οι άνθρωποι αλλάζουν το παιχνίδι παίζεται, αν αλλάζεις προς την ίδια κατεύθυνση εμείς πήγαμε παρέα σε όλο αυτό», είπε η ηθοποιός. Η κουβέντα όμως πήγε και στο γιο τους, που πλέον είναι είκοσι ετών.

«Ο γιος μας είναι 20 και κάνουμε ωραία παρέα πλέον, γιατί πιο παλιά δε με άφηνε να τον αγκαλιάζω», είπε η ηθοποιός. «Τον έχω δει να ζορίζεται για γυναίκα. Το πιο παράξενο καλοκαίρι με τον άντρα μου, το ζήσαμε όταν δεν ήταν ο γιος μας μαζί μας. Δεν μπορούσαμε να απολαύσουμε την ελευθερία μας, νιώθαμε περίεργα», είπε η ηθοποιός

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ:

http://youtu.be/IwLf_CaRqmc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved