Αλεξάνδρα Παντελάκη: «Ήμουν κατά του γάμου, αλλά μετά τα σαράντα η μοναξιά δεν έχει καθόλου πλάκα»

POP UP TEAM
/
6 Νοεμβρίου, 2020

Η Αλεξάνδρα Παντελάκη από τις «Άγριες Μέλισσες» σε μια απολαυστική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε για τον γάμο της με τον ζωγράφο Τάκη Τζίφα.

Ησυνέντευξη που έδωσε η Αλεξάνδρα Παντελάκη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι μια αληθινή ένεση αισιοδοξίας, που τόσο έχουμε ανάγκη αυτές τις μέρες, ιδιαίτερα αν η μοναξιά μας είναι πιο έντονη. Η αγαπημένη ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε για τη γνωριμία της με τον ζωγράφο Τάκη Τζίφα, τον έρωτα και τον γάμο τους όταν εκείνη ήταν 48 ετών. Επιβεβαιώνοντας πως η ελπίδα για ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή δεν έχει ημερομηνία λήξης.

«Εγώ ήμουν κατά του γάμου, ανεξάρτητο πνεύμα, τόσο πολύ αφοσιωμένη στη δουλειά μου» είπε στον Αρναούτογλου, προσθέτοντας: «Κάποια στιγμή, μετά τα σαράντα, η μοναξιά δεν έχει καθόλου πλάκα. Είχα και κάποια προβλήματα με τον πατέρα μου, ο οποίος ήταν σοβαρά άρρωστος, ήμουν μοναχοπαίδι, μοναχοκόρη, δεν είχα λοιπόν βοήθεια από πουθενά. Όταν πέθανε ο πατέρας μου και έμεινα μόνη, λέω, εντάξει, θα έχω τη δουλειά μου, τους φίλους μου και ξαφνικά εμφανίζεται στη ζωή μου αυτός ο άνθρωπος».

Δεν τολμά να χαρακτηρίσει αυτό που ένιωσε για τον Τάκη Τζίφα «έρωτα με την πρώτη ματιά», φαίνεται όμως πως ήταν κάτι εξίσου δυνατό: «Αυτό που ένιωσα όταν τον γνώρισα ήταν μία λέξη: εμπιστοσύνη. Απόλυτη. Ένιωσα ότι οι γονείς μου από τον ουρανό μού έστειλαν αυτό τον άνθρωπο να με προστατεύει. Στο μεταξύ εγώ ήμουν αγριεμένη και αυτός έβγαλε την μπέμπα από μέσα μου. Έλεγαν οι φίλοι μου, η στρίγγλα που έγινε αρνάκι. Στα 48 παντρεύτηκα. Γι΄ αυτό λέω σε όλους, η ζωή δεν σταματάει παρά μόνο όταν θέλεις εσύ, μόνο όταν παραιτηθείς. Είμαστε μαζί τόσα χρόνια και αισθανόμαστε σαν να παντρευτήκαμε χτες».

Όταν ρωτήθηκε για τους «κανόνες» μιας επιτυχημένης σχέσης, είπε πως παρόλο που είναι αχώριστοι με τον σύντροφό της, «ο έρωτας θέλει τα τετραγωνικά του, το ζωικό του χώρο. Και βέβαια θέλει σεβασμό απόλυτο στη δουλειά του άλλου, στη ζωή του. Να συγκεντρώνεσαι, να σκέφτεσαι τις ανάγκες του άλλου πριν από τις δικές σου. Να μπαίνεις στη θέση του Ήμουν δύσκολη σε προηγούμενες σχέσεις, ήμουν κατά της συγκατοίκησης, δεν μου άρεσε το ένα, δεν μου άρεσε το άλλο. Ζούσα πολύ με τη φαντασία μου, ερωτευόμουν λάθος ανθρώπους. Η σχέση είναι ευθύνη και προφανώς δεν την αναλάμβανα».

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης:

http://youtu.be/DLg0OdJkuRA

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved