Στην εκπομπή «φλΕΡΤ» ήταν καλεσμένη η Παναγιώτα Βλαντή η οποία μίλησε για την καριέρα της στο θέατρο αλλά και τους λόγους που αποφάσισε πριν πολλά χρόνια να πάει στα καλλιστεία.

Όπως είπε η γνωστή ηθοποιός οι γονείς της ήταν τελείως αντίθετοι με την επιθυμία της να ασχοληθεί με την υποκριτική και τότε εκείνη αποφάσισε να πάει στα καλλιστεία από αντίδραση.

«Στη δική μας δουλειά το έχουμε αυτό το θέμα με την ομορφιά. Όταν κάνεις κάποια πράγματα στην αρχή της καριέρας σου, λένε όλοι πως τα πέτυχες επειδή είσαι όμορφη. Που ισχύει, είναι διαβατήριο η ομορφιά. Στην πορεία, όμως, έχει σημασία τι κάνεις και πώς εξελίσσεσαι. Στο σπίτι και εγώ και η αδελφή μου δεν μεγαλώσαμε έτσι, τι ωραίες που είμαστε» δήλωσε, αρχικά, η ίδια. 

«Τα πράγματα που ήρθαν στη ζωή μου, επαγγελματικά, ξεπέρασαν τις προσδοκίες μου. Δεν τα περίμενα. Ήμουν πάρα πολύ ντροπαλή, πάρα πολύ ήσυχη, ντρεπόμουν και δεν μπορούσα να κοιτάξω άνθρωπο στα μάτια. Δεν περίμενα ποτέ πως θα μπορούσα να κάνω αυτά τα λίγα πράγματα που έχω κάνει στο επάγγελμα, στην τηλεόραση και το θέατρο. Ξεπέρασα αυτό που εγώ περίμενα» πρόσθεσε με χαμόγελο.

Η Παναγιώτα Βλαντή, επίσης, ανέφερε ότι ο χώρος είναι ανδροκρατούμενος και οι γυναίκες θα πρέπει να κάνουν προσπάθεια για να αλλάξουν μερικά πράγματα, ενώ κλείνοντας εκθείασε τη Νάντια Κοντογεώργη και το Ertflix. «Aυτός που θα σε αγαπήσει πραγματικά, θα αγαπήσει και αυτό που είσαι. Θα σε βοηθήσει πάρα πολύ και θα σε στηρίξει. Είναι δύσκολο να το βρεις. Μπορεί ν' αργήσει, αλλά για σκέψου ότι μπορεί να μην έρθει και ποτέ. Καλό είναι να ελπίζουμε ότι θα έρθει. Σαφώς και εμείς έχουμε ένα πρόβλημα με τα οράρια και ο άλλος θα πρέπει να το κατανοήσει αυτό. Γιατί αγαπάει και ερωτεύεται εσένα. Έχουμε κατηγορηθεί πολλές φορές για αυτή τη δουλειά. Ζούμε σε ένα σύστημα που αδικεί τις γυναίκες. Έχουν αγωνιστεί γυναίκες για μας και έχουν κερδίσει πολλά για μας. Και τώρα εμείς με τη σειρά μας, θα πρέπει με τον τρόπο της και από το πόστο της η καθεμία, θεωρώ ότι πρέπει να εξελίξουμε όλα αυτά τα δικαιώματα για τις επόμενες γενιές».

 

Με πληροφορίες από ert, womantoc