Αλεξάνδρα Παντελάκη: Η εξομολόγηση για τη μεγάλη αγάπη με τον σύζυγό της

POP UP TEAM
/
12 Νοεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση είχαν εχθές η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παντελάκη και η Νάντια Κοντογεώργη στην εκπομπή φλΕΡΤ.

H διάσημη ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της Φωτεινής στη σειρά Άγριες Μέλισσες, για τις δυσκολίες που έχει η δουλειά του ηθοποιού και για τη μοναδική σχέση που έχει με τον σύζυγό της, τον οποίο υπεραγαπά.

«Εμείς ως ηθοποιοί ψάχνουμε για δουλειά δύο φορές τον χρόνο. Ομολογώ ότι δεν είμαι από τους καλλιτέχνες που έχω μείνει χωρίς δουλειά. Αλλά δεν είμαι και από τους ανθρώπους που μένω σπίτι και περιμένω να χτυπήσει το τηλέφωνο. Όταν δεν έχω δουλειά, βλέπω παραστάσεις. Το αγαπώ το θέατρο. Θέλω να είμαι μέσα. Να είμαι κοντά. Στην καραντίνα, λοιπόν, τα χάσαμε όλα. Ξαφνικά, χτυπάει το τηλέφωνο και έγιναν “δώρα”. Το ένα “δώρο” ήταν οι “Άγριες Μέλισσες”. Ήταν από τα ωραιότερα πράγματα που μου έγιναν στη ζωή μου και το άλλο ήταν το “Τρίτο Στεφάνι” με τον Μαρκουλάκη, την Καβογιάννη και την Κίτσου» ανέφερε η ηθοποιός 

Παράλληλα, η Αλεξάνδρα Παντελάκη υπογράμμισε ότι ο άντρας της τη βλέπει ακόμα σαν έξι χρονών κοριτσάκι και μιλώντας μάλιστα για το πώς διατηρεί τον έρωτα ζωντανό μέσα στη σχέση, συγκίνησε τη Νάντια Κοντογεώργη, η οποία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και παραδέχτηκε αστιευόμενη: «δεν είμαι κατάλληλη να συζητάω τέτοια πράγματα». Τέλος, η ομάδα της εκπομπής είχε μια…γλυκιά έκπληξη για την Αλεξάνδρα Παντελάκη, η οποία έχει γενέθλια σήμερα!

 

Με πληροφορίες από ert, womantoc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved