Ιωάννα Παππά: “Ντροπή σου να κάνεις παιδί σε τέτοια ηλικία”

POP UP TEAM
/
12 Νοεμβρίου, 2020

Η εξομολόγηση της Ιωάννας Παππά για την επίθεση που δέχτηκε επειδή έγινε μητέρα μετά τα 40.

Μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση, έκανε η γνωστή ηθοποιός Ιωάννα Παππά στο The 2night Show και μίλησε για όλα τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τη νέα δουλειά που θα πρωταγωνιστήσει σύντομα στο MEGA, αλλά αναφέρθηκε και στη μητρότητα, την οποία βίωσε μετά τα 40.

Μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Παππά σημείωσε πως είναι πάρα πολύ τυχερή γιατί ο γιος της είναι ένα πάρα πολύ χαρούμενο και εύκολο παιδάκι.

“Ήξερα ότι μπορεί να μη γινόμουν μητέρα”

Ακόμα είπε ότι είχε λάβει μήνυμα ότι θα έπρεπε να ντρέπεται που έκανε παιδί σε τέτοια ηλικία. Διαβάστε τι είπε η ηθοποιός, της οποία η εγκυμοσύνη ήρθε χωρίς να μπει σε διαδικασία, αν και είχε περάσει τα 40.

 “Μου είχαν στείλει ένα μήνυμα, “ντροπή σου σε τέτοια ηλικία” και “τι θα κάνει το παιδί σας όταν μεγαλώσει” και τέτοια.

Δεν χρειάστηκε να μπω σε διαδικασία να κάνω κάτι. Δηλαδή όταν είπα πως ήθελα να κάνω παιδί, ήρθε αμέσως φυσιολογικά. Ήμουν τυχερή. Δεν ξέρω, εάν έπρεπε να μπω σε μεγάλη διαδικασία αν θα το έκανα απαραίτητα γιατί είμαι και λίγο του όταν έρχεται κάτι το δέχομαι όμορφα, αλλά αν δεν έρχεται δεν θα το πιέσω και πάω παρά κάτω. Είμαι όμως υπέρ του αν θέλει κάποιος να κάνει κάτι στη ζωή του, να το παλέψει μέχρι τέλους”.

“Δεν είχα πάντα το όνειρο να κάνω οικογένεια, αλλά μου φαινόταν πάντα πολύ γλυκιά σαν ιδέα και πίστευα ότι θα θέλω κάποια στιγμή. Μου προέκυψε τα τελευταία χρόνια. Μέχρι στιγμής δεν έχω χάσει τίποτα από τη ζωή του γιου μου αν και εργάζομαι όλο αυτό το διάστημα” πρόσθεσε η 43χρονη σήμερα ηθοποιός.

http://youtu.be/qi75yTRZfZQ

Σε άλλη συνέντευξή της ενώ ήταν ακόμα έγκυος, είχε πει για την απόφασή της να γίνει μητέρα
“Σε ότι, αφορά το θέμα της ηλικίας όταν αποφάσισα ότι θέλω να γίνω μητέρα, εξαρχής ήμουνα συμβιβασμένη με το ενδεχόμενο ότι αυτό μπορεί να είναι δύσκολο ή και αδύνατο. Είχα την τύχη να μην αντιμετωπίσω τέτοιες δυσκολίες. Αλλά αν είχα να κάνω ένα σχόλιο, θα έλεγα όταν μια γυναίκα μπαίνει στη διαδικασία να γίνει μητέρα μετά τα 40, καλό είναι να το κάνει με πίστη, αισιοδοξία και ψυχραιμία καθώς η στατιστική συχνά αποδεικνύεται λιγότερο απόλυτη”.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved