Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δίνει τη πιο σκληρή μάχη της ζωής της και είναι με τον ίδιο της τον πατέρα

POP UP TEAM
/
13 Νοεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Εχει επιδοθεί σε έναν δικαστικό αγώνα προκειμένου να ανακτήσει μεγαλύτερο έλεγχο της ζωής και της περιουσίας της, καθώς τα τελευταία 12 χρόνια ο Τζέιμς Σπίαρς έχει αναλάβει μερικώς την κηδεμονία της. Ο λόγος για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς η οποία θέλει να ελευθερωθεί από τον πατέρα της.

Η τραγουδίστρια του «Glory» επιστρέφει στο δικαστήριο καθώς παλεύει για να ανακτήσει τον έλεγχο της περιουσίας της που υπολογίζεται ότι φθάνει τα 60 εκατομμύρια δολάρια, περίπου μια δεκαετία μετά από το ότι κρίθηκε ακατάλληλη να αποφασίζει για τη ζωή όχι μόνο των παιδιών της, αλλά και τη δική της. Η κηδεμονία τέθηκε το 2008 μετά από νευρική κατάρρευση και αποτοξινώσεις και νοσηλείες σε ψυχιατρικές κλινικές της ίδιας.

Κατά τη διάρκεια πρόσφατης ακρoαματικής διαδικασίας, ο δικηγόρος της ποπ σταρ, ισχυρίστηκε ότι η ίδια φοβάται τον πατέρα της και αρνείται να επιστρέψει στη σκηνή υπό τις τρέχουσες συνθήκες.

«Ο πελάτης μου με πληροφόρησε ότι φοβάται τον πατέρα της», δήλωσε ο εν λόγω δικηγόρος στην δικαστή Μπρέντα Πένι του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες, σύμφωνα με το Variety. «Δεν θα εμφανιστεί ξανά (στην σκηνή) αν ο πατέρας της είναι υπεύθυνος για την καριέρα της».

 

Ο δικηγόρος σημείωσε επίσης ότι η Μπρίντεϊ Σπίαρς και ο πατέρας της δεν έχουν μιλήσει μεταξύ τους εδώ και πολύ καιρό. Η μητέρα της, Λιν Σπίαρς, η οποία εμφανίστηκε στο δικαστήριο μέσω βίντεο, επιβεβαίωσε ότι η σχέση της κόρης της με τον πατέρα της επιδεινώθηκε σημαντικά με την πάροδο των ετών.

Ενώ η δικαστής υποστήριξε τον ρόλο του Τζέιμι Σπίαρς, συμφώνησε επίσης να υπάρξει ένας συν-διαχειριστής σηματοδοτώντας, έτσι, μια μικρή αλλά σημαντική νίκη για την τραγουδίστρια. Η επόμενη ακρόαση για την υπόθεση έχει οριστεί για τις 16 Δεκεμβρίου.

Τον περασμένο Αύγουστο, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι ήθελε να κάνει αλλαγές στην διαχείριση της περιουσίας της με τον δικηγόρο της να δηλώνει εκείνη τη στιγμή ότι «αντιτίθεται έντονα» στον πατέρα της να είναι ο μοναδικός διαχειριστής της περιουσίας της.

Από την μεριά της, η δικηγόρος του Τζέιμι Σπίαρς, δήλωσε στο δικαστήριο ότι θα έπρεπε να «επαινείται για το ρόλο του» ισχυριζόμενος ότι την έσωσε από την οικονομική καταστροφή διαχειριζόμενος επιτυχώς τα οικονομικά της περιουσιακά στοιχεία για χρόνια και βγάζοντας την περιουσία της από το χρέος.

Ο δικηγόρος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς από την άλλη, σημειώνει την αποτυχία του πατέρα της σε πρόσφατη επιχειρηματική συμφωνία με τον πρώην διευθυντή της επιχείρησης Tri Star Sports & Entertainment Group ζημιώνοντας εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια την Μπρίτνεϊ.

Η ίδια, δεν κάνει εμφανίσεις. Αρκείται να δίνει το παρών μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Instagram, για να διαβεβαιώσει τους ακολούθους της ότι είναι καλά, καθώς το κίνημα #FreeBritney καλά κρατεί.

ΠΗΓΗ: huffingtonpost.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved