Πώς είναι να εργάζεσαι για αυτούς;

Η αλήθεια είναι πως ο Brad Pitt και η Angelina Jolie ήταν το πιο λαμπερό ζευγάρι του Hollywood και παρά τα όσα ακούμε γι' αυτούς και τις διαμάχες τους, ένα κομμάτι μέσα μας τους θέλει ξανά μαζί. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν πρόκειται μάλλον να συμβεί ποτέ.

Ο πρώην σωματοφύλακας των Brangelina, Mark Billingham ο οποίος εργάστηκε κοντά στους δύο πρώην για περίπου 18 μήνες έκανε μερικές αποκαλύψεις για την ζωή κοντά τους... και ομολογουμένως μάς ξάφνιασε.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, «ήταν τέλεια να δουλεύω για τον Brad και την Angelina. Αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση, είναι ότι δεν αγχώνονταν για τους εαυτούς τους, αλλά για τα παιδιά και μόνο. Φοβούνταν φυσικά την απαγωγή. Κάτι άλλο που μου έκανε εντύπωση, είναι ότι προλάβαιναν τα πάντα μέσα στην μέρα. Από τη δουλειά, την οικογένεια, μέχρι τη φιλανθρωπία. Αυτό που έμαθα κοντά τους, είναι ότι για να κάνεις σωστά τη δουλειά σου, χρειάζεσαι σεβασμό και εμπιστοσύνη».

Ω, ναι! Καλά διαβάσατε. Ούτε και εμείς περιμέναμε μια τέτοια αποκάλυψη - λαμβάνοντας υπόψη τα όσα ακούμε από τα ΜΜΕ και το ότι μέχρι και σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιό τους, η δικαστική τους διαμάχη δεν έχει τελειώσει.