Ο Τζορτζ Κλούνεϊ χάρισε από ένα εκατ. ευρώ σε 14 φίλους του

POP UP TEAM
/
20 Νοεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ σε συνέντευξη στο GQ, αποκάλυψε ότι έδωσε σε 14 από τους στενούς φίλους του ένα εκατομμύριο δολάρια στον καθένα επειδή τον είχαν στηρίξει κατά τη διάρκεια της πορείας του μέχρι να γίνει γνωστός.

H ιστορία που είχε κυκλοφορήσει πριν από τρία χρόνια, αλλά τώρα επιβεβαιώνεται από τον ίδιο τον Αμερικανό ηθοποιό, σκηνοθέτη και παραγωγό.

“Ήμουν εργένης. Όλοι μας μεγαλώναμε. Ήμουν 52 και κάτι. Και οι περισσότεροι φίλοι μου είναι μεγαλύτεροι από εμένα. Και σκέφτηκα, αυτό που έχω είναι αυτοί οι τύποι… Κοιμήθηκα στους καναπέδες τους όταν ήμουν απένταρος. Μου δάνεισαν χρήματα όταν δεν είχα. Με βοήθησαν όταν χρειαζόμουν βοήθεια όλα αυτά τα χρόνια… Και σκέφτηκα, ξέρετε, χωρίς αυτούς δεν θα είχα τίποτα από αυτά” εξήγησε ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

Ενώ οι στενοί του φίλοι ήταν ήδη στη διαθήκη του, συνειδητοποίησε ότι δεν υπήρχε λόγος να περιμένει μέχρι να συμβεί κάτι τραγικό για να τους ανταποδώσει δηλώνοντας: “Σκέφτηκα βασικά αν με χτυπήσει ένα λεωφορείο, είναι όλοι στη διαθήκη, γιατί να περιμένω να χτυπηθώ από λεωφορείο;”.

george clooney moty gq cover 2020 02

Τη γενναιοδωρία του Κλούνεϊ και το δώρο με τους χαρτοφύλακες γεμάτους μετρητά, είχε φέρει στο φως το 2017, ο Ράντι Γκέρμπερ, καλός φίλος και συνέταιρος του ηθοποιού στην Casamigos, τη διάσημη τεκίλα.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έκανε την ανάληψη στο Λος Άντζελες, προσέλαβε ειδική ασφάλεια προκειμένου να μεταφέρει τους χαρτοφύλακες με τα 14 εκατ. δολάρια σε μετρητά και κάλεσε την επομένη μέρα τους φίλους του. ‘Ήταν το διήμερο 27 και 28 Σεπτεμβρίου. Έναν χρόνο αργότερα, στις 27 Σεπτεμβρίου, εντελώς τυχαία, έγινε ο γάμος μου με την Αμάλ” είπε ο ηθοποιός.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του ειδικού τεύχους Men of The Year του περιοδικού GQ.

Δεν πίστευε ότι θα έκανε παιδιά

Σε αυτή την εκ βαθέων συνέντευξη, ο 59χρονος σταρ του Χόλιγουντ είπε ότι ήταν πεπεισμένος πως δεν θα παντρευόταν ποτέ ούτε θα έκανε παιδιά μέχρι που συνάντησε τη σύζυγό του, τη 42χρονη σήμερα Αμάλ, την οποία παντρεύτηκε το 2014 και μαζί απέκτησαν τα δίδυμά τους Έλα και Αλεξάντερ που είναι σήμερα τριών ετών.

“Για 36 χρόνια ήμουν ο τύπος που αν κάποιο παιδάκι εμφανιζόταν και άρχιζε να κλαίει έλεγα “με δουλεύεις τώρα! Και ξαφνικά είμαι ο τύπος με το παιδί. Έλεγα ότι δεν θα παντρευτώ ποτέ, δεν θα κάνω παιδιά. Θα δουλεύω, θα έχω σπουδαίους φίλους και μία γεμάτη ζωή. Τα πήγαινα καλά. Και δεν ήξερα πόσο ανολοκλήρωτη ήταν η ζωή μου μέχρι που γνώρισα την Αμάλ. Και μετά όλα άλλαξαν. Και τότε κατάλαβα ότι η ζωή μου είχε ένα τεράστιο κενό. Ποτέ στη ζωή μου δεν είχα νιώσει πως η ζωή κάποιου άλλου ήταν απείρως πιο σημαντική από τη δική μου. Και μετά έρχονται δύο ανθρωπάκια, που είναι τόσο μικρά και πρέπει να τα ταΐσεις…”.

 

Με πληροφορίες από GQ

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved