Ο Μπραντ Πιτ μοίρασε τρόφιμα για 3-4 ώρες – Κανείς δεν τον είχε αναγνωρίσει λόγω μάσκας

POP UP TEAM
/
20 Νοεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ουρές σχηματίστηκαν μπροστά από ένα φορτηγάκι που διένειμε τρόφιμα σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες. Πολλοί από αυτούς που επωφελήθηκαν από τη δράση δεν φαντάστηκαν ότι ένας εθελοντής με μάσκα, καρό πουκάμισο, τζιν παντελόνι και λευκό T-shirt ήταν στην πραγματικότητα ο Μπραντ Πιτ, ο οποίος σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Daily Mail συμμετείχε στη δράση όχι απλώς χωρίς τυμπανοκρουσίες, αλλά ινκόγκνιτο.

Οι πρώτες παπαρατσικές φωτογραφίες του 56χρονου ηθοποιού μετά το χωρισμό του από το μοντέλο Νικόλ Ποτουράλσκι, με το οποίο φέρεται να είχε ένα σύντομο ειδύλλιο, τον απεικονίζουν να κουβαλάει κιβώτια, να διανέμει τσάντες ή να κάνει ένα διάλειμμα για τσιγάρο – ενώ σε όλες τις φάσεις δείχνει, με κάποιον τρόπο, αψεγάδιαστα κουλ.

«Δεν σταμάτησε να δουλεύει όλη μέρα. Ήταν απίστευτο και μόνο να τον βλέπεις να οδηγεί ένα φορτηγάκι στο Λος Άντζελες στην εποχή της COVID-19» φέρεται να είπε ένας μάρτυρας στη βρετανική εφημερίδα, προσθέτοντας: «Ήταν απόλυτα αφοσιωμένος σε αυτό που έκανε, δεν προσπάθησε να δείξει το πρόσωπό του. Φορούσε τα γάντια του και συμμετείχε όσο και όλοι οι άλλοι, πιθανότατα και ακόμα περισσότερο. Μοίρασε τρόφιμα για 3-4 ώρες, σταματώντας περίπου κάθε μία ώρα για ένα τρίλεπτο διάλειμμα για τσιγάρο και επιστρέφοντας αμέσως μετά στη δουλειά».

EnD7 CtW4AYA8gk

«Ήταν απόλυτα αφοσιωμένος σε αυτό που έκανε, δεν προσπάθησε να δείξει το πρόσωπό του».

Στο τέλος της διανομής, αφού είχαν πάρει φαγητό όλοι στην ουρά, έβγαλε τη μάσκα του, σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία, και έπιασε κουβέντα με τους εθελοντές στο πίσω μέρος του φορτηγού. «Δεν το έκανε για τη δόξα, μπορούσες να το δεις ότι το ευχαριστιόταν. Έμοιαζε να βρίσκεται στο στοιχείο του».

Μάλιστα, η Daily Mail υποστηρίζει ότι έβγαλε και λαβράκι, αφού ο ηθοποιός-εθελοντής φάνηκε να απολαμβάνει ιδιαίτερα την παρέα μιας «καστανομάλλας», με την οποία η πηγή της εφημερίδας ισχυρίζεται πως «πέρασε 20 λεπτά μιλώντας, γελώντας και πίνοντας καφέ που αγόρασαν μαζί από μια κοντινή καφετέρια».

Δείτε μια σχετική ανάρτηση:

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved