Η Τζένιφερ Άνιστον προβάλλει την εντυπωσιακή φιγούρα της με κολάν & μπουστάκι με αφορμή τη νέα της επαγγελματική δραστηριότητα.

Η Τζένιφερ Άνιστον είναι υπέρμαχος της καλής ζωής και της ευεξίας, και αυτό φαίνεται.

Η διάσημη ηθοποιός ξεκίνησε συνεργασία με την εταιρεία Vital Proteins ως Chief Creative Officer. Και ποια θα ήταν καλύτερη για αυτή τη θέση από την Άνιστον, η οποία εκτός από παγκόσμια αναγνωρισιμότητα διαθέτει και ένα καλογυμνασμένο κορμί.

H ίδια δήλωσε ενθουσιασμένη για το νέο της αυτό βήμα, ενώ λίγες ώρες πριν κυκλοφόρησαν και οι πρώτες φωτογραφίες της καμπάνιας.

Φυσικά, η 51χρονη σταρ ήταν εκθαμβωτική.

Στη μία από τις φωτογραφίες, η Τζένιφερ ποζάρει με αθλητικό κολάν και μπουστάκι, ενώ τρέχει και φυσικά κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι αυτή η γυναίκα είναι 51 ετών.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Η ίδια έγραψε για τη συνεργασία της:

"Eίμαι τόσο ενθουσιασμένη που επιτέλους μπορώ να ανακοινώσω ότι είμαι πια μέλος της Vital Proteins, ως Chief Creative Officer (Διευθύντρια δημιουργικού). Ξεκίνησα να χρησιμοποιώ τα προϊόντα πριν πολλά χρόνια, οπότε όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να γίνω μέρος του project αυτού δεν έχασα ευκαιρία. Ήμουν πάντα της άποψης ότι η υγεία πηγάζει από μέσα μας, οπότε είμαι πολύ χαρούμενη που θα μπορώ να μοιραστώ μαζί σας τη σημασία του κολλαγόνου".

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες από την καμπάνια της Τζένιφερ Άνιστον:

ani6

ani7