Τζένιφερ Άνιστον:«Είμαι ευγνώμων που φροντίζετε τόσο πολύ τα αδέσποτα και τους βρίσκετε ένα σταθερό σπίτι»

POP UP TEAM
/
29 Νοεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Κάτω από τις ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημίας, οι Αμερικανοί γιόρτασαν πιο διακριτικά από άλλες χρονιές την ημέρα των Ευχαριστιών, την οποία ωστόσο η Τζένιφερ Άνιστον επέλεξε να μοιραστεί με τους αληθινά κολλητούς της φίλους.

Στην «εορταστική» ανάρτησή της έχει φωτογραφηθεί σε τρία τρυφερά στιγμιότυπα με το σκυλάκι της. Η λεζάντα που τη συνοδεύει γράφει, λακωνικά αλλά περιεκτικά: «Είμαστε ευγνώμονες».

Πρόσφατα η 51χρονη ηθοποιός είχε ανακοινώσει, πάλι μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram, την υιοθεσία ενός χαριτωμένου κουταβιού, του κατάλευκου Λόρδου Τσέστερφιλντ, που είχε απαθανατίσει σε ένα βίντεο να κοιμάται με το παιχνίδι του στο στόμα.

Μέσα από εκείνη την ανάρτησή της η Άνιστον περνούσε ένα δυνατό μήνυμα: να προωθήσει την ιδέα της υιοθεσίας αδέσποτων ζώων. Συγκεκριμένα, έγραψε για τον Τσέστερφιλντ:

«Μου έκλεψε την καρδιά αμέσως. Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ στο [καταφύγιο ζώων] Wagmorpets για την απίστευτη δουλειά που κάνετε. Είμαι ευγνώμων που φροντίζετε τόσο πολύ τα αδέσποτα και τους βρίσκετε ένα σταθερό σπίτι».

Η ίδια έχει εκφράσει πολλαπλά τη φιλοζωία της. Πέρα από τον Τσέστερφιλντ έχει δύο ακόμα σκυλιά, τον Κλάιντ, ένα ημίαιμο Σνάουζερ, και το ασπρόμαυρο Πιτ Μπιλ Σόφι.

Με τον πρώην σύντροφό της Τζάστιν Θερού είχαν υιοθετήσει και μια ακόμη σκυλίτσα, την Ντόλι. Όταν πέθανε, την κήδεψαν ως κανονικό μέλος της οικογένειάς τους και ο Θερού τη μνημόνευσε σε μια ανάρτηση με τον πιο συγκινητικό επικήδειο: «Αυτός που δεν θα σε εγκαταλείψει ποτέ, που δεν θα αποδειχθεί ποτέ αγνώμων… είναι ο σκύλος – αφοσιωμένος και αυθεντικός, ακόμα και στο θάνατο».

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Τζένιφερ Άνιστον για την Ημέρα των Ευχαριστιών:

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved