Απόστολος Ρουβάς: Όσα αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή και την καριέρα του

POP UP TEAM
/
30 Νοεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Όλα όσα αποκάλυψε ο Απόστολος Ρουβάς για την προσωπική του ζωή και την καριέρα του.

Για άγνωστες στο ευρύ κοινό πτυχές της προσωπικής του ζωής και της καριέρας του μίλησε ο Απόστολος Ρουβάς, αποκαλύπτοντας πως υπήρξε αρραβωνιασμένος για ένα διάστημα.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή Dot στον ΣΚΑΙ, ο αδερφός του Σάκη Ρουβά έκανω γνωστό πως τώρα απολαμβάνει τα πλεονεκτήματα της εργένικης ζωής και πως αν και δεν έχει φτάσει στο γάμο είχε αρραβωνιαστεί στο παρελθόν.

“Ήμουν ένα χρόνο αρραβωνιασμένος και είχα τέσσερα χρόνια σχέσης. Ήταν μια τυπική διαδικασία για μείνουμε μαζί στο ίδιο σπίτι”, αποκάλυψε ο Απόστολος Ρουβάς αναφέροντας ταυτόχρονα πως έχει κάνει και μεγαλύτερες σχέσεις από αυτή.

“Έχασα 15 κιλά στην πρώτη καραντίνα”
Ο Απόστολος Ρουβάς, που έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο πριν από τρεις μήνες στην εκπομπή του Mega “Πάμε Δανάη”, γνωστοποίησε επίσης πως στην πρώτη καραντίνα έχασε 15 κιλά αφήνοντας έκπληκτους του παρουσιαστές.

“Ήθελα να διορθώσω κάποια πράγματα και να φτιάξω τον τρόπο που τρέφομαι. Πριν δεν είχα χρόνο να μαγειρέψω. Μέσα στην πρώτη καραντίνα βρήκα χρόνο για μαγειρική και γυμναστική. Έτσι έχασα 15 κιλά”, ανέφερε.

Δείτε, όσα αποκάλυψε ο Απόστολος Ρουβάς μεταξύ των οποίων και ο ρόλος που είχε σε ταινία του BBC.

http://youtu.be/fUkjVtTE51Q

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved