Όσο μεγαλώνει φαίνεται να μοιάζει όλο και περισσότερο στον πατέρα του, Μπραντ Πιτ.

Ενώ μαίνεται η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην Αντζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ για την κηδεμονία των παιδιών τους, η ηθοποιός συνεχίζει να απασχολεί κατά καιρούς τη δημοσιότητα, παρόλο που έχει μειώσει τις δημόσιες εμφανίσεις της. Πρόσφατα εθεάθη στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, να κάνει τα ψώνια μαζί με τον 12χρονο πλέον γιο της, Νοξ, ο οποίος κοντεύει να φτάσει σε ύψος τη μητέρα του και, όσο τουλάχιστον μπορούμε να κρίνουμε με τη μάσκα, μεγαλώνοντας μοιάζει περισσότερο στον Πιτ.

Φαίνεται σαν να ήταν χτες που το τότε ζεύγος Μπραντζελίνα, το 2008, αποφάσισε να πουλήσει τη φωτογραφία των νεογέννητων διδύμων τους, Βίβιαν και Νοξ, πιάνοντας το ποσό-ρεκόρ των 15.000 δολαρίων, το οποίο διέθεσαν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Δώδεκα χρόνια και ένα διαζύγιο μετά, η Τζολί έχει την πλήρη κηδεμονία και των έξι παιδιών της οικογένειας, βιολογικών και υιοθετημένων, με τον Μπραντ Πιτ να διεκδικεί έναν ρόλο στη ζωή τους.

Τα παιδιά, αναπόφευκτα, μεγάλωσαν εκτεθειμένα στα μίντια, όσο κι αν προσπάθησαν οι γονείς τους να προστατεύσουν την προσωπική ζωή τους. Το μερίδιο του λέοντος της δημοσιότητας έχει, μάλλον, η πρωτότοκη βιολογική κόρη τους, Σάιλο, η οποία επίσης φαίνεται να μοιάζει εκπληκτικά στον μπαμπά και επιπλέον, από νήπιο ακόμα, ντύνεται σαν κι αυτόν, με «αγορίστικα» ρούχα. Μάλιστα η Τζολί σε συνέντευξή της έχει πει πως ίσως είναι transgender, προσθέτοντας όμως ότι δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να είναι «αγοροκόριτσο».

Δείτε τις νέες φωτογραφίες της Αντζελίνα Τζολί και του 12χρονου γιου της, Νοξ: