Γωγώ Τσαμπά: “Πολύ βαρύ πράγμα η μοναξιά. Παλιότερα έπινα πολύ, αλλά το έχω κόψει εδώ και 5 χρόνια”

POP UP TEAM
/
10 Δεκεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η Γωγώ Τσαμπά, άνοιξε την καρδιά της και μίλησε όχι μόνο για την καριέρα της στο παραδοσιακό τραγούδι, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Ηαγαπημένη τραγουδίστρια δημοτικών τραγουδιών Γωγώ Τσαμπά, καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου, άνοιξε την καρδιά της και μίλησε όχι μόνο για την καριέρα της στο παραδοσιακό τραγούδι, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

«Η φωνή μου είναι δώρο από τον μπαμπά μου, ο οποίος ήταν και εκείνος τραγουδιστής. Tραγούδησα στα 16 μου για πρώτη φορά. Είπα τρία τραγούδια απανωτά χωρίς πρόβα. Μετά με πήγε σ’ ένα ωδείο, νευρίασα και έφυγα. Ήμουν λίγο ατίθαση και νευρική» αποκάλυψε η ίδια.

 http://youtu.be/rR9B7k4LX9E

Για το κομποσχοίνι που δεν αποχωρίζεται ποτέ, η Γωγώ Τσαμπά ανέφερε ότι «το έχω πάντα στο χέρι μου. Ακόμα κι όταν τραγουδάω. Είναι η προσευχή μου. Το πρώτο πράγμα που κάνω πριν βγω στη σκηνή είναι να προσευχηθώ. Πολλές φορές ο Θεός μας φυλάει από κάτι. Ακόμα και με το αυτοκίνητό που ξέφυγα σε μια στροφή το 2003 προσευχήθηκα να γλιτώσω.

Ήμουν 26 ώρες άυπνη. Είναι το λιγότερο βέβαια, Μπορώ να μείνω άυπνη μερόνυχτα. Εδώ και δυο χρόνια έχω, όμως, οδηγό.

Στη συνέχεια, η Γωγώ Τσαμπά περιέγραψε πώς βιώνει τη δεύτερη καραντίνα και αποκάλυψε πως δεν αντέχει με τίποτα τη μοναξιά. «Έχω να δουλέψω εννιά μήνες. Με στεναχωρεί και με θλίβει ότι όσα και λεφτά αν έχεις μαζέψει, το ξέρετε τα έτοιμα χρήματα φεύγουν γρήγορα. Πόσο μάλλον οι μουσικοί που παίρνουν λιγότερα από εμάς. Οι μουσικοί υποφέρουν» δήλωσε, αρχικά, η τραγουδίστρια και συνέχισε: «Γενικά δεν είμαι άνθρωπος της μοναξιάς. Τώρα που μένω μόνη μου είναι δύσκολο.

Πολύ βαρύ πράγμα η μοναξιά. Υπήρξε μια σχέση που σταμάτησε μετά από δέκα χρόνια. Και τώρα με τη σχέση που έχω τα πάμε καλά. Έχω να πιώ αλκοόλ πέντε χρόνια. Παλιότερα έπινα πολύ, αλλά κάποιος μου το είπε και το σταμάτησα εντελώς. Πίνω γάλα και νερό».

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved