Ο Τζεφ Μπρίτζες πηγή ελπίδας – Χαμογελαστός παρά τον καρκίνο και τις χημειοθεραπείες

POP UP TEAM
/
15 Δεκεμβρίου, 2020

Δύο μήνες πριν περίπου, ο πολυαγαπημένος μας Τζεφ Μπρίτζες ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με λέμφωμα, μια μορφή καρκίνου, αντί όμως να βυθιστεί στην αυτολύπηση στα social media μετέτρεψε την περιπέτεια της υγείας του σε ένα είδος «φωτορεπορτάζ» με χιούμορ και θετική διάθεση, που μας γεμίζει με αισιοδοξία ότι θα κερδίσει τη μάχη και μας δίνει δύναμη για τις προσωπικές μας, μικρές ή μεγαλύτερες μάχες.

Αφού λοιπόν, πριν από λίγο καιρό, πόζαρε καμαρωτός με το σετ των φαρμάκων και την πιτζάμα του, σαν να μην ήταν στιγμιότυπο από νοσοκομείο αλλά από κάποιο θεατρικό σκετς, τώρα στη νέα του φωτογραφία μας ενημερώνει για τις τελευταίες εξελίξεις χαμογελαστός και ξαπλωμένος στη βεράντα του, λες και βρίσκεται σε διακοπές, αγνώριστος, με ξυρισμένο κεφάλι, αλλά χωρίς να χάνει ποτέ το απαράμιλλο πνεύμα του.

Όπως γράφει στη λεζάντα: 

«Ιδού οι τελευταίες εξελίξεις:

-Νιώθω καλά

-Ξύρισα το κεφάλι μου

-Πήρα ένα κουταβάκι, τον Μόντι

-Είχα γενέθλια – 71, φίλε».

Να θυμίσουμε ότι την ανακοίνωση της διάγνωσής του την είχε κάνει επίσης από το λογαριασμό του στο Facebook, γράφοντας:

«Όπως θα έλεγε και ο Dude “Νέα σ@@τ@ έχουν έρθει στο φως. Διαγνώστηκα με λέμφωμα. Αν και πρόκειται για μία σοβαρή ασθένεια, αισθάνομαι τυχερός που έχω μία καλή ομάδα γιατρών κοντά μου και η πρόγνωση είναι καλή. Ξεκινώ θεραπεία και θα σας ενημερώνω για την πρόοδο μου. Είναι εξαιρετικά ευγνώμων για την αγάπη και την υποστήριξη της οικογένειας μου και των φίλων μου. Σας ευχαριστώ για τις προσευχές και τις ευχές».

Δείτε τη νέα ανάρτηση του Τζεφ Μπρίτζες:

 

Κεντρική φωτό: Jeff Bridges / Facebook

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved