Το Tρολάρισμα΄ του Κουτσόπουλου: Έστειλα μήνυμα στο 13033 με κωδικό ΠΑΣΟΚ και με συνέλαβαν

POP UP TEAM
/
17 Δεκεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Βομβαρδισμός του Star προς τους τηλεθεατές του, με δύο ιδιαίτερα επιτυχημένες εκπομπές: Αμέσως μετά τον μεγάλο τελικό του GNTM 3, που ανέδειξε νικητή τον Ηρακλή, κυκλοφόρησε το τρέιλερ του νέου κύκλου του MasterChef, ένα τρέιλερ διαφορετικό από τα άλλα.

Οι τρεις σεφ και κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Σωτήρης Κοντιζάς, πέφτουν θύματα απαγωγής και μεταφέρονται σε εγκαταλειμμένο βιομηχανικό χώρο. Αν και δεμένοι με σχοινί, ο Κοντιζάς επιμένει ξανά και ξανά πως «ξεχάστε ό,τι ξέρατε. Έρχεται το Master Chef 5. Δεν θα είναι τίποτα το ίδιο». Στο τρέιλερ πάντως, που θα μπορούσε άνετα αντί για τον πέμπτο κύκλο του παιχνιδιού να προμοτάρει παράσταση stand up comedy, πράγματι τίποτα δεν είναι το ίδιο.

Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκε και ο Κουτσόπουλος, με τη χαρακτηριστική άλλωστε τάση του προς το τρολάρισμα, συνοδεύοντας μια φωτογραφία του τρέιλερ με μια σουρεαλιστική λεζάντα: «Έστειλα μήνυμα στο 13033 με κωδικό ΠΑΣΟΚ. Με σταμάτησαν σε μπλόκο. Με ρώτησαν που πάω. Τους απάντησα πως θα ήθελα να πάω “πίσω” τότε που απλώναμε την μπουγάδα και ο “ήλιος” του την στέγνωνε σε 10 λεπτά…Δεν το κατάλαβαν… Τελικά με συνέλαβαν…».

Πότε επιστρέφει όμως το ριάλιτι μαγειρικής; Σύμφωνα με πρόσφατη τηλεοπτική εμφάνιση του Πάνου Ιωαννίδη, μπορούμε να το περιμένουμε από Ιανουάριο.

Δείτε την ανάρτηση του Κουτσόπουλου:

 http://youtu.be/_4aAFgI_hhw

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved