Η Τζένιφερ Άνιστον δίνει ένα μήνυμα περί αυτοεκτίμησης και αγάπης προς τον εαυτό μας με μια υπέροχη vintage φωτογραφία. 

Η Τζένιφερ Άνιστον είναι μια γυναίκα που αγαπάει τον εαυτό της και αυτό φαίνεται.

Από τότε που την γνωρίσαμε ως Ρέιτσελ στα Φιλαράκια μέχρι σήμερα που διανύει το 51ο έτος της ηλικίας της αποδεικνύει ότι είναι υπέρμαχος της καλής ζωής και της ευεξίας και προσέχει πολύ τον εαυτό της. Και αυτό θέλει να κάνουμε όλοι.

Η ίδια έχει αναλάβει ένα νέο ρόλο, ως Chief Creative Officer της εταιρείας Vital Proteins λανσάροντας ροφήματα κολλαγόνου που την βοηθούν να διατηρείται τόσο λαμπερή και όμορφη, όπως αναφέρει.

Για να περάσει ένα μήνυμα αυτοεκτίμησης και αγάπης προς τον εαυτό μας, δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της από παλιά, γράφοντας στη λεζάντα:

"Τι χρονιά... Να θυμάστε να δίνετε στον εαυτό σας αγάπη... και κάντε υπομονή".

H ίδια δίνει το καλό παράδειγμα
Η ίδια η Τζένιφερ δίνει το καλό παράδειγμα μέσα από τον τρόπο ζωής της.

Πριν από λίγες μέρες είδαμε τις υπέροχες φωτογραφίες της με τα αθλητικά της, ενώ τώρα κυκλοφόρησαν τα βίντεο της καμπάνιας για τη νέα εταιρεία της.

Σε αυτά την είδαμε να γυμνάζεται έντονα, να τρέχει, να κάνει σχοινάκι, yoga και διαλογισμό, πίνοντας, παράλληλα το ρόφημα κολλαγόνου της.

 Ακόμα δημοσίευσε και κάποια backstage video από τα γυρίσματα, με την 51χρονη σταρ, σε πολύ καλή διάθεση και την ομάδα της εταιρείας να τηρεί όλα τα μέτρα προστασίας, καθαρίζοντας σχολαστικά τους χώρους των γυρισμάτων.