Κέιτι Χολμς: Η ερωτική εξομολόγηση του σεφ αγαπημένου της

POP UP TEAM
/
23 Δεκεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Για πρώτη φορά μετά την απελευθέρωσή της από τον Τομ Κρουζ, η Κέιτι Χολμς δείχνει τον νέο της σύντροφο σε όλους.

Πριν από λίγες μέρες η Κέιτι Χολμς είχε γενέθλια. Η 42χρονη σταρ έκλεισε τα 42 και όπως φαίνεται, περνάει την πιο καλή περίοδο της ζωής της. Απαλλαγμένη από τον Τομ Κρουζ και έχοντας στο πλευρό της την κόρη της Σούρι Κρουζ και τον νέο της σύντροφο, η Χολμς έχει προχωρήσει τη ζωή της με αυτοπεποίθηση.

Τα φετινά της γενέθλια ήταν ακόμα πιο σημαντικά για την ίδια καθώς για πρώτη φορά επιβεβαίωσε μια σχέση της μετά το χωρισμό της και το επεισοδιακό διαζύγιο με τον Τομ Κρουζ.

Η πρώτη φορά που μιλούν δημόσια για τη σχέση τους
Ο αγαπημένος της είναι σεφ, ο Emilio Vitolo Jr. και της έκανε ερωτική εξομολόγηση στο instagram και αυτή ήταν η πρώτη φορά που κάποιος από τους δύο επιβεβαίωσε δημόσια τη σχέση τους.

Ο σεφ δημοσίευσε μία κοινή, ασπρόμαυρη φωτογραφία τους με την ηθοποιό να κάθεται στα πόδια του, ενώ και οι δύο φαίνονται ξεκαρδισμένοι στα γέλια. Έγραψε στη λεζάντα: “Ο πιο υπέροχος, ευγενικός και όμορφος άνθρωπος. Κάθε φορά που βλέπω το πρόσωπό σου με κάνει να χαμογελώ. Χρόνια πολλά! Σ᾽αγαπώ!”.

Η σχέση της Χολμς με τον 33χρονο σεφ μετρά λίγους μήνες, από τον περασμένο Σεπτέμβριο του 2020, όταν οι δυο τους εθεάθησαν να γευματίζουν στο εστιατόριο της οικογένειας του Vitolo, Emilio’s Ballato.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο σεφ χώρισε από την αρραβωνιαστικιά του μέσω γραπτού μηνύματος λίγες ώρες προτού διαρρεύσουν στα MME οι πρώτες φωτογραφίες του με την Κέιτι Χολμς.

Ωστόσο, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η 42χρονη ηθοποιός, η οποία είχε επί σειρά ετών δεσμό με τον Jamie Foxx αλλά δεν δημοσιοποίησε ποτέ αυτή τη σχέση- δεν είχε σχέση με το χωρισμό του νέου αγαπημένου της.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved