Μελάνια Τραμπ: Αδειάζει τον Λευκό Οίκο- Το ποσό που δικαιούται ως πρώην Πρώτη Κυρία

POP UP TEAM
/
28 Δεκεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η Μελάνια Τραμπ μετακομίζει και αδειάζει τον Λευκό Οίκο – Η “αποζημίωση” και ο όρος για να πάρει το ποσό που δικαιούται ως πρώην Πρώτη Κυρία.

Η Μελάνια Τραμπ μετρά αντίστροφα τις ώρες για να φύγει από τον Λευκό Οίκο. Ή τουλάχιστον έτσι θέλει να δείξει. Μάλιστα, όπως αναφέρει δημοσίευμα του CNN, η Μελάνια βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες “αδειάζοντας” τον Λευκό Οίκο.

Το μόνο που την ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι ποια αντικείμενα θα μεταφερθούν στην οικία της οικογένειας στη Νέα Υόρκη, τι θα μεταφερθεί σε αποθήκες και τι θα πάρουν μαζί τους στο Mar-a-Lago της Φλόριντα, όπου σκοπεύει να αποσυρθεί ο Τραμπ μετά την αποχώρησή του από τον Λευκό Οίκο.

 “Απλώς, θέλει να πάει σπίτι της”, ανέφερε πριν από λίγες εβδομάδες μια πηγή κοντά στη Μελάνια Τραμπ. Αλλά δεν την ενδιαφέρει μόνο αυτό, αφού η απερχόμενη πρώτη κυρία θέλει να αποκτήσει μια αυτονομία και να διατηρήσει ένα υψηλό επίπεδο ζωής μετά τον Λευκό Οίκο.

Θέλησε να μάθει λοιπόν τι δικαιούται ως πρώην Πρώτη Κυρία.

Το ποσό που δικαιούται ως πρώην Πρώτη Κυρία και ο όρος
Ωστόσο, η απάντηση ήταν μάλλον απογοητευτική, αφού το κονδύλι που προβλέπει ο Λευκός Οίκος για την πρώτη κυρία είναι ένα πενιχρό ποσό της τάξης των 20.000 ανά έτος.

Αλλά έχει και καλύτερο… Το ποσό αυτό μπορεί να το εισπράξει η πρώην πρώτη κυρία μόνον εφόσον… μείνει χήρα.

Αν υπολογίσουμε ότι μόνο οι γόβες της Μελάνια κοστίζουν 600 ευρώ το ζευγάρι, αυτό το ποσό δεν της φτάνει ούτε για τα παπούτσια της χρονιάς.

Ηδη, πάντως, όπως αναφέρουν πηγές από τον Λευκό Οίκο, έχει ξεκινήσει η διαδικασία απογραφής των προσωπικών αντικειμένων και των επίπλων που ανήκουν στο προεδρικό ζεύγος και τα οποία θα πάρουν μαζί τους.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved