Tι θα συνέβαινε αν η Έλλη Κοκκίνου συναντούσε στην σκηνή την Καίτη Γαρμπή;;

POP UP TEAM
/
30 Δεκεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Αλήθεια, τι θα συνέβαινε αν η Έλλη Κοκκίνου συναντούσε στην σκηνή την Καίτη Γαρμπή;

Aπό τη βραδιά του τελικού του J2US όλοι μιλούν για την αναπάντεχη συνάντηση επί σκηνής δύο αιώνιων «αντίζηλων». Της Δέσποινας Βανδή και της Άννας Βίσση.

Από εκείνο το τηλεοπτικό Σάββατο που ενδεχομένως να θυμόμαστε για αρκετό καιρό το Twitter έχει πάρει φόρα και αναζητά, με χιουμοριστική διάθεση, το επόμενο «απίθανο» ζευγάρι που θα μπορούσε να ενωθεί και να λύσει τις διαφορές και την πολυετή κόντρα του επί σκηνής. Και φυσικά οι χρήστες των σόσιαλ μίντια δε γινόταν να μη σκεφτούν την Έλλη Κοκκίνου και την Καίτη Γαρμπή.

Οι δύο Ελληνίδες τραγουδίστριες φημολογείται ότι βρέθηκαν σε τεράστια κόντρα, συναισθηματικής φύσης, τη δεκετία του ’90 για τα μάτια του Διονύση Σχοινά.

http://youtu.be/2q-fAkEm-Is

Τώρα το κοινό προκαλεί τον Νίκο Κοκλώνη να ενώσει τις δύο σταρ σε μία συναυλία και η Έλλη Κοκκίνου, αν και δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια για τη συγκεκριμένη πιθανότητα, σχολίασε με πολύ χιούμορ τις αναρτήσεις στο Twitter με μία δική της ανάρτηση, αποδεικνύοντας ότι κακίες δεν κρατάει και ότι αδιαφορεί πια για τις πληγές του παρελθόντος.

Συγκεκριμένα ένας follower της Έλλης Κοκκίνου ανέβασε ένα στόρι γράφοντας «Το επόμενο challenge του Κοκλώνη». Κάτω από τη λεζάντα έβαλε τη φωτογραφία του Διονύση Σχοινά, της Έλλης Κοκκίνου και, βέβαια, της Καίτης Γαρμπή. Τότε η τραγουδίστρια δε δίστασε να αναδημοσιεύσει στο στόρι σχολιάζοντας με μία δική της ατάκα: «Κλαίω».

Δείτε τη χιουμοριστική ανάρτηση της Έλλης Κοκκίνου:

kokinella

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved