Πρωτοχρονιά: Ποια προγράμματα προτίμησαν οι τηλεθεατές

POP UP TEAM
/
1 Ιανουαρίου, 2021

Μια δύσκολη αλλαγή χρονιάς ήταν η φετινή με τα μέτρα κατά του κορονοϊού να ενισχύουν την τηλεθέαση των μουσικών προγραμμάτων, με τα οποία υποδέχθηκαν το 2021 οι τηλεοπτικοί σταθμοί. Στην τελευταία νύχτα του χρόνου τα κανάλια ρίχτηκαν στη μάχη της τηλεθέασης με τα λαμπερά εορταστικά τους προγράμματα.

Ποιο όμως ήταν το πρόγραμμα που κατόρθωσε να κερδίσει την προσοχή του τηλεοπτικού κοινού;

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το βράδυ της Πέμπτης 31 Δεκεμβρίου 2020, το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε να γιορτάσει μαζί με τα ζευγάρια της κωμικής σειράς του Alpha, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Στο εορταστικό επεισόδιο που έλαβε χώρα στην (υποτιθέμενη) βίλα της Καίτης Γαρμπή, η «Μουρμούρα» σημείωσε τηλεθέαση 25,8% στο δυναμικό κοινό και 23% στο γενικό σύνολο.

Στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Αργυρό ακολούθησε σε τηλεθέαση, με 19.5% στο δυναμικό κοινό και 20% στο γενικό σύνολο. Τρίτος στη σειρά στο δυναμικό κοινό ήταν ο Αντώνης Ρέμος με 17,9%, ενώ τρίτος στο γενικό σύνολο ήταν «Ο πιο αδύναμος κρίκος» με 17.4%.

Οι τηλεθεατές ακριβώς στη στιγμή της αλλαγής του χρόνου επέλεξαν σε ποσοστό του δυναμικού κοινού 21,6% τον Σπύρο Παπαδόπουλο και το «Στην υγειά μας ρε παιδιά», με δεύτερη τη «Μουρμούρα» (18,4%).

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved