Ελένη Μενεγάκη: Είναι έγκυος στην 5η της εγκυμοσύνη;

POP UP TEAM
/
5 Ιανουαρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η αγαπημένη της γιορτή μόλις πέρασε και η Ελένη Μενεγάκη υποδέχεται το 2021 γεμάτη χαρά, αισιοδοξία και, γιατί όχι, με την προσδοκία ενός μεγάλου comeback στην τηλεόραση από την επόμενη σεζόν. Προς το παρόν, βέβαια, απολαμβάνει την «ελευθερία» της τους τελευταίους μήνες, όπως και τις πολύτιμες στιγμές μαζί με την οικογένειά της, την οποία είχε περισσότερο ελεύθερο χρόνο να απολαύσει, απαλλαγμένη από τις καθημερινές επαγγελματικές υποχρεώσεις της.

Ο φακός τη συνάντησε μια βροχερή Πέμπτη, λίγο πριν από το ρεβεγιόν, χωρίς μακιγιάζ, με μάσκα και με έναν κατάμαυρο σκούφο, την ώρα που επέστρεφε σπίτι για να ετοιμάσει τις τελευταίες λεπτομέρειες. Αρχόντισσα του σπιτιού και εξαιρετική μαγείρισσα, για ακόμα μία χρονιά επιμελήθηκε το γιορτινό μενού μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, με τα αγαπημένα της κουλουράκια και χριστουγεννιάτικα γλυκά, για τα οποία τρελαίνονται τα παιδιά της.

Αποκλειστική φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη

elenmeneeguos

Φουντώνουν οι φήμες τις εγκυμοσύνης
Τις τελευταίες εβδομάδες κυκλοφορούν πολλές ευχάριστες ειδήσεις που θέλουν την Ελένη να περιμένει το πέμπτο παιδί του έρωτά της με τον Ματέο Παντζόπουλο – οι φήμες αυτές μάλιστα ενισχύονται ακόμα περισσότερο από το γεγονός ότι εκείνη προτιμά να φοράει φαρδιά ρούχα. Αλήθεια ή ψέματα; Κανείς δεν γνωρίζει για την ώρα, παρόλα αυτά αξίζει να σημειωθεί ότι και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη της η παρουσιάστρια κρατούσε χαμηλούς τόνους, αφήνοντας τον χρόνο να δείξει τα σημάδια της κοιλίτσα της, χωρίς να κάνει κανένα σχόλιο μέχρι που γέννησε.

 

Με πληροφορίες από youweekly.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved