Μιμή Ντενίση: «Το θέμα δεν είναι αν μπορείς να πας στο Ντουμπάι. Είναι θέμα ευαισθησίας προς το κοινωνικό σύνολο»

POP UP TEAM
/
8 Ιανουαρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

«Αν δεν το καταλαβαίνεις ζεις σ’ έναν παλιότερο κόσμο επίδειξης»: Η Μιμή Ντενίση δεν μάσησε τα λόγια της για την Πρωτοχρονιά πολλών, επώνυμων και μη, στο Ντουμπάι.

Μια ανάρτηση της Μιμής Ντενίση για την Πρωτοχρονιά πολλών Ελλήνων, επώνυμων και μη, στο Ντουμπάι, έγινε viral και αφορμή για να εκφράσει την άποψή της, κατόπιν, στο Mega.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός έγραψε στο λογαριασμό της στο Facebook:

«Το θέμα δεν είναι αν μπορείς να πας στο Ντουμπάι ούτε αν μπορείς να κάνεις πάρτι, το θέμα είναι πόσο είσαι ψυχικά και με την καρδιά σου με όσους πλήττονται… πόσο καταλαβαίνεις την τεράστια αλλαγή που έχει επιφέρει η πανδημία. Αν δεν το καταλαβαίνεις δυστυχώς ζεις σ’ έναν παλιότερο κόσμο επίδειξης και γι’ αυτο δεν θα υπάρξει εμβόλιο!!!».

Η Ντενίση είπε πιο αναλυτικά σε τηλεοπτική συνέντευξή της:

«Ούτε θέλω να κατακρίνω κάποιον ατομικά ούτε είμαι τέτοιος τύπος, αλλά η προκλητικότητα σε εποχή που επιβάλλεται η κοινωνική αλληλεγγύη πραγματικά με ενοχλεί. Κοιτάχτε, εγώ πάντα όταν κάτι με απασχολεί ή με ενοχλεί δεν διστάζω να πω τη γνώμη μου γιατί θεωρώ ότι πρέπει να εκφράζουμε την άποψή μας στο κοινό που έχει κάνει την τιμή επί πάρα πολλά χρόνια να μας ακολουθεί, και όχι να τα μπουρδουκλώνουμε για να είμαστε πάντα ευχάριστοι».

http://youtu.be/6NUUpQURRf8

Η ηθοποιός πρόσθεσε: «Ο καθένας είναι ελεύθερος ανάλογα με το οικονομικό του και με όλα να κάνει ό,τι του αρέσει. Και εγώ δεν είμαι ένας άνθρωπος που έχω μείνει μονίμως στην Ελλάδα, έχω ταξιδέψει παντού. Όμως, είναι μια ιδιαίτερη εποχή και για μένα είναι θέμα ευαισθησίας προς το κοινωνικό σύνολο. Δηλαδή ακόμα και αν μπορείς και δεν σου είναι τίποτα οικονομικά το να πας, δεν πηγαίνεις και το διαφημίζεις κιόλας αυτή την εποχή, όταν πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν χάσει δικούς τους συγγενείς, άλλοι είναι άρρωστοι, διασωληνωμένοι, άλλοι κινδυνεύουν αυτή τη στιγμή και άλλοι επίσης δεν έχουν να φάνε. Δεν είναι στιγμή για φανφάρες. Εδώ κοντεύει να περάσει απαρατήρητο το ’21, θα τις κάνουμε για πάρτι και για διακοπές;».

http://youtu.be/cHI9Th1FALY

Η Μιμή Ντενίση κατέληξε ως εξής: «Κατακρίνουν πολλοί την κυβέρνηση ότι άνοιξε τα σύνορα το καλοκαίρι και ήρθαν τουρίστες και μας κόλλησαν, που το έκαναν για να μην πεθάνουν οι άνθρωποι του τουρισμού. Αλλά να πηγαίνουμε εμείς αλλού είναι οκέι; Δηλαδή αυτά δεν έχουν καμία συνοχή. Τσακωνόμαστε μεταξύ μας που είδαμε έναν στο δρόμο χωρίς μάσκα, αλλά δεν μας ενοχλεί αυτό; Ή είμαστε πειθαρχημένοι, είμαστε αλληλέγγυοι μεταξύ μας, ή ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved