Η σειρά-φαινόμενο του Netflix, «Το Γκάμπι της Βασίλισσας» εμπνέει δωμάτιο σε ξενοδοχείο του Κεντάκι

POP UP TEAM
/
10 Ιανουαρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η νέα σειρά-φαινόμενο του Netflix, «Το Γκάμπι της Βασίλισσας», με την συγκινητική, αν και φανταστική ιστορία της ορφανής σκακίστριας που φτάνει στην παγκόσμια κορυφή, αφού εκτόξευσε τις πωλήσεις σκακιού, τώρα εμπνέει και τη διακόσμηση.

Ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο 21c Museum Hotel στο Λέξινγκτον του Κεντάκι, την έδρα της κεντρικής ηρωίδας του σίριαλ, Μπεθ Χάρμον, την οποία υποδύεται η Άνια Τέιλορ Τζόι, το λεγόμενο Harmon Room, διαμορφώθηκε σε ρετρό αισθητική, ιδανική για τους λάτρεις της σειράς και του σκακιού. Την παράσταση κλέβει, φυσικά, η εμβληματική σκακιέρα στο ταβάνι, με τα ανάποδα πιόνια, που παραπέμπει στα οράματα της πρωταγωνίστριας.

Την παράσταση κλέβει, φυσικά, η εμβληματική σκακιέρα στο ταβάνι, με τα ανάποδα πιόνια, που παραπέμπει στα οράματα της πρωταγωνίστριας.

Στο ίδιο πνεύμα κινείται η ταπετσαρία, με τα γεωμετρικά μοτίβα που θυμίζουν σκακιστικές φιγούρες. Τη διακόσμηση συμπληρώνουν αυθεντικές αντίκες από τοπική αντικερί και από προσωπικές συλλογές, θεματικά βιβλία, αλλά και προτεινόμενες διαδρομές στην πόλη για τους επισκέπτες που αναζητούν τοποθεσίες οι οποίες συνδέονται με το σόου. 

Η μίνι σειρά, των επτά επεισοδίων, που έκανε πρεμιέρα στο Netflix τον Οκτώβριο, σημείωσε παγκόσμιο ρεκόρ τηλεθέασης, παραχωρώντας στο «Γκάμπι της Βασίλισσας» τον τίτλο της δημοφιλέστερης πρωτότυπης σειράς του Netflix μέχρι σήμερα.

Μάλιστα και ένας παλιός σιδηροδρομικός σταθμός στο Λος Άντζελες, ο Union Station, υποδέχθηκε μια ανάποδη σκακιέρα σε μια αίθουσά του, η οποία θα παραμείνει προσβάσιμη στο κοινό μέχρι τις 11 Ιανουαρίου.

Δείτε το θεματικό δωμάτιο του ξενοδοχείου 21c Museum Hotel:

Δείτε τη θεματική αίθουσα στον σταθμό Union Station του Λος Άντζελες:

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved