Μπραντ Πιτ: Αυτό το αστρονομικό ποσό έδωσε στη Τζολί για να πάρει το διαζύγιο

POP UP TEAM
/
15 Ιανουαρίου, 2021

Κι όμως η Αντζελίνα Τζολί ζητάει και άλλα από τα περιουσιακά στοιχεία του Μπραντ Πιτ.

Στα καλύτερά του είναι ο Μπραντ Πιτ 4 χρόνια μετά το διαζύγιο από την Αντζελίνα Τζολί.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός φωτογραφήθηκε για τη συλλογή κρασιών Miraval Rose που δημιούργησαν πριν απο 9 χρόνια μαζί με την Αντζελίνα Τζολί. To μαγευτικό Chateau Miraval στη νότια Γαλλία, ήταν μάλιστα το μέρος όπου έγινε ο μυθικός τους γάμος το 2014 προσφέροντάς ασφαλές καταφύγιο σ’ αυτούς και τα παιδιά τους από τα αδηφάγα media.

Ωστόσο το κλίμα ευτυχίας δεν κράτησε πολύ αφού λιγα χρόνια αργότερα οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν. Αρχικά το ζευγάρι δεν άφησε το διαζύγιο να χαλάσει τα επιχειρηματικά τους σχέδια, ωστόσο σταδιακά η Τζολί αποτραβήχτηκε και το κτήμα ανέλαβε ο Πιτ. Εκεί άλλωστε εθεάθη με την προηγούμενη αγαπημένη του σε διακοπές.

Πιο γοητευτικός από ποτέ ο Μπραντ Πιτ
Στη νέα φωτογράφηση, ο Μπραντ Πιτ χαλαρός και γοητευτικός ποζάρει στη διαφήμιση της νέας σεζόν του Miraval Rosé. Η φωτογραφία, η οποία αρχικά τραβήχτηκε για το GQ το 2019, δείχνει τον Πιτ να χαλαρώνει δίπλα στην πισίνα του φορώντας πουλόβερ, γυαλιά ηλίου και καπέλο.

Η εκλεπτυσμένη αλλά απλή διαφήμιση εμφανίζει το όνομα της μάρκας στο επάνω μέρος της εικόνας, μαζί με μια φωτογραφία του ολοκαίνουργιου ροζ ποτού στην κάτω δεξιά γωνία. “Το πνεύμα της Ριβιέρας”, γράφει κάτω από την φωτογραφία του Πιτ.

Το Miraval Rosé 2020 vintage θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ την 1η Φεβρουαρίου ενώ έχουν δημιουργήσει και τη δική τους σαμπάνια, την οποία διαφημίζει ο Πιτ σε άλλη φωτογραφία.

Το υπέρογκο ποσό που έδωσε για αποζημίωση ο Πιτ στη Τζολί
Πιτ και Τζολί παράγουν κρασιά στο γαλλικό κτήμα τους, εδώ και πολλά χρόνια, όπως αναφέραμε. Από τότε όμως που προχώρησαν στο διαζύγιό τους το 2016, ο αμπελώνας παρέμεινε ένας χώρος διαμάχης μεταξύ των πρώην, οι οποίοι φέρεται να έχουν δώσει σκληρή μάχη στο δικαστήριο για αυτό το κτήμα πριν από ένα χρόνο.

“Το κρίσιμο σημείο είναι η αξία του Miraval”, ανέφερε μια πηγή στο Weekly το 2019. “Η Αντζελίνα θέλει να κρατήσει όλο το ακίνητο εξ’ ολοκλήρου επειδή η ιδέα της αγοράς του ήταν δική της από την αρχή”.

Γνωστοί του Πιτ από την άλλη δήλωσαν ότι ο ηθοποιός δεν συμφωνεί με την Τζολι δεν πρόκειται να κάνει πίσω, αφού υπήρξε “πολύ γενναιόδωρος με άλλα οικονομικά στοιχεία” του διαζυγίου τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός προσέφερε στην πρώην του “εφάπαξ πληρωμή 10 εκατομμυρίων δολαρίων”! Και δεν προτίθεται να δώσει άλλα χρήματα.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved